Βραβευσεις απο τον Ν. Τσαλικιδη σε πεντε επιχειρησεις της ΑΜΘ (+Βιντεο)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη από τη θέση της ΔΕΣΜ-ΟΣ

Ένα όμορφο οδοιπορικό, από το βορειότερο κομμάτι του Έβρου, την Βύσσα μέχρι την Δράμα περιλαμβάνει το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Νίκου Τσαλικίδη σαν πρόεδρος της ΔΕΣΜ-ΟΣ. Μία εξαιρετική δουλειά και μία πολύ έξυπνη πρωτοβουλία από τον τέως Πρόεδρο της ΔΕΣΜ-ΟΣ και νυν Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη, ο οποίος στο εισαγωγικό του λόγο συνεχάρη τις επιχειρήσεις για την άρτια συνεργασία ενώ στο τέλος του βίντεο ζήτησε την τόνωση της ενδοπεριφερειακής συνείδησης. Έτσι λοιπόν, η κάμερα της ΔΕΣΜ-ΟΣ ταξίδεψε στη Βύσσα και στην εταιρεία ΚΥΚΛΩΨ Α.Ε., στην Κομοτηνή και στην Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης Α.Ε. στην Ξάνθη και στα Μάρμαρα- Γρανίτες Πούλιος Α.Ε. (Ξάνθη), στην Καβάλα και την επιχείρηση Ακρόλιθος Α.Β.Ε.Ε. (Καβάλα) και το ταξίδι ολοκληρώθηκε στην Δράμα και στο εξειδικευμένο συνεργείο του κ. Γιαννόπουλου.

Σε κάθε βράβευση υπάρχουν εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων του κάθε Νομού ενώ όλοι τόνισαν την σπουδαιότητα της προσφοράς της ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ και την εξαιρετική συνεργασία με τους υπαλλήλους.

Η βράβευση εξάλλου δεν είχε απλά συμβολικό χαρακτήρα, αλλά καταδείκνυε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η περιφέρεια και η ΔΕΣΜ-ΟΣ την επιχειρηματικότητα με γνώμονα την στήριξη της, την καινοτομία, την παραγωγή.

Διόλου τυχαία η αναφορά του κ. Τσαλικίδη στην προσπάθεια εκ μέρους της Περιφέρειας για στήριξη και αναβάθμιση των επιχειρήσεων του τόπου μας, αφού αφενός αποτελεί καταστατικό σκοπό της ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ αφετέρου επιδίωξη της διοίκησής του. Τα παραπάνω καταμαρτυρούν άλλωστε με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο και τα μεγέθη που παρουσίασε στον πρόσφατο απολογισμό του ο κ. Τσαλικίδης, αποχωρώντας από την Προεδρία της ΔΕΣΜ-ΟΣ, με τη διαχείριση μιας σειρά δράσεων, που οδήγησε στην έγκριση προς χρηματοδότηση 1.863 επιχειρήσεων διαφόρων κλάδων που αγγίζει τα 187 εκ. ευρώ αφήνοντας ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον.

Συγχαρητήρια στον κ. Τσαλικίδη και τους άμεσους συνεργάτες του για την πρωτοβουλία και την πρωτότυπη ιδέα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.