Βουλευτες προς φορεις της Ροδοπης

«Εσείς μας “στήσατε”• παραμένουμε ανοιχτοί στη συζήτηση»

Άμεση ήταν η απάντηση των δύο βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας στα όσα περί «στάσης απαξίωσης» τους καταλόγισαν μέσω δελτίου τύπου 16 φορείς της Ροδόπης.
Οι δύο βουλευτές σημειώνουν σε δικό τους δελτίο τύπου πως οι φορείς της Ροδόπης ήταν αυτοί που δεν προσήλθαν στο ραντεβού που είχε οριστεί, μια εβδομάδα νωρίτερα, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στο γραφείο του κ. Μουσταφά και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση. Παράλληλα αφήνουν ανοιχτή την «πόρτα» του διαλόγου με τους φορείς σημειώνοντας πως έχουν όλη την καλή διάθεση να βρεθούν και να συζητήσουν τα θέματα του ασφαλιστικού. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης:

«Αξιότιμοι εκπρόσωποι φορέων,
 
Με αφορμή την ανακοίνωση σας οφείλουμε να σημειώσουμε τα εξής: Είχαμε συμφωνήσει για συνάντηση-συζήτηση το Σάββατο 6 Φλεβάρη και ώρα 18:00 στο γραφείο του βουλευτή Μουσταφά Μουσταφά.

Δεν προσήλθατε στη συνάντηση χωρίς καμμιά ειδοποίηση ή ενημέρωση και αργότερα βρήκαμε στα e-mail μας μια πρόσκληση για την Κυριακή 7 Φλεβάρη στο Επαγγελματικό-Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης. Όσον δε αφορά στις συναντήσεις που κάνατε μέσα στην εβδομάδα είναι γνωστό ότι τις ημέρες αυτές υπάρχει κοινοβουλευτικό έργο και ασφαλώς ήμασταν στην Αθήνα από την οποία επιστρέψαμε το Σάββατο το βράδυ.

Ειλικρινά δεν κατανοούμε την μη προσέλευσή σας στο καθορισμένο μας ραντεβού του Σαββάτου της 6ης του Φλεβάρη. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να βρεθούμε και να συζητήσουμε τα θέματα του ασφαλιστικού, που εξάλλου συζητείται πανελλαδικά στο ανώτατο επίπεδο και μάλιστα αν υπάρχουν ζητήματα ειδικά του νομού που ασφαλώς υπάρχουν είναι αυτονόητη υποχρέωση μας  να τα συζητήσουμε μαζί σας και να μεταφέρουμε τα ζητήματα αυτά στα αρμόδια υπουργεία.

Τα δε περί εμπιστευτικότητας και ασφάλειας για τη συνάντηση της Κυριακής 7 Φλεβάρη, γεννούν ερωτηματικά για τους σκοπούς και στοχεύσεις της συνάντησης και ασφαλώς δεν μας εκπροσωπούν τέτοιες λογικές κρυψίνοιας ούτε ταιριάζουν στο κόμμα μας, ένα κόμμα που, αν μη τι άλλο, πάντα συζητά ανοιχτά, δημοκρατικά και με διαφάνεια με όλους τους κατά περίπτωση ενδιαφερόμενους.

Πάντα στη διάθεσή σας,
Μουσταφά Μουσταφά
Αϊχάν Καρά Γιουσούφ
Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης»
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.