Βουλα Ανδρικοπουλου «Οταν καποιος αγαπαει αυτο που κανει και εχει ορεξη να εργαστει, ο κοσμος το εισπραττει και θα τον ανταμειψει»

Για πολλούς εξ ημών, ο καφές είναι από τα σημαντικότερα πράγματα της ημέρας μας, ενώ συνήθως μας «συνοδεύει» σε πολύτιμες στιγμές, καλές, κακές, έντονες, χαλαρές κ.ο.κ. Για τον λόγο αυτό και λόγω της ανάπτυξης της τέχνης του καφέ, οι λάτρεις του έχουν και μεγάλες απαιτήσεις. Ο κατάλληλος άνθρωπος για να καλύψει και να ξεπεράσει τις απαιτήσεις αυτές είναι η Βούλα Ανδρικοπούλου, η οποία κατάφερε να διακριθεί σε έναν «ανδροκρατούμενο», όπως θεωρείται χώρο, αυτόν του καφέ. Η Κρήσσα Βούλα, απόφοιτη του Τμήματος ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, μετά από πολυετή εμπειρία σε μαγαζιά της πόλης, και όχι μόνο, ως Barista και έχοντας κατακτήσει την τρίτη θέση στον τηλεοπτικό διαγωνισμό Golden Barista, το 2015, τόλμησε το πρώτο της επιχειρηματικό βήμα, αφιερωμένο σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα, τον καφέ. Το “ The Cups” λοιπόν καθημερινά συνοδεύει τις ωραιότερες, και τις όχι τόσο ωραίες, στιγμές της ημέρας μας, μεταφέροντας το πάθος και την αγάπη της γι’ αυτόν, «στις κούπες της απόλαυσης».
 
Ποιος ήταν ο λόγος που αποφασίσατε να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα στην Κομοτηνή το 2016, οχτώ χρόνια μετά το ξεκίνημα της κρίσης;
Β.Α.:
 Μετά από πολυετή ενασχόληση με τον χώρο του καφέ, δημιουργήσαμε τις ιδανικές συνθήκες ώστε το 2016 να αποφασίσουμε να περάσουμε την αγάπη και την γνώση μας για το αντικείμενο στον καταναλωτή.

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σας ως νέοι επαγγελματίες/επιχειρηματίες και τι προσδοκάτε από το 2017;
Β.Α.:
Ήταν κάτι πολύ πρωτόγνωρο για μας, ευτυχώς ο κόσμος μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και αναγνώρισε την προσπάθειά μας διευκολύνοντας το έργο μας. Το 2017 ευχόμαστε να είναι μία δημιουργική χρονιά για όλες τις επιχειρήσεις της πόλης που κύριο μέλημά τους είναι η ποιότητα και η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σε προσωπικό επίπεδο προσδοκούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο κοινό της Κομοτηνής τον καφέ που του αξίζει, «τις κούπες της απόλαυσης».

Τελικά από την έως τώρα προσπάθειά σας αξίζει κάποιος να επιχειρεί σήμερα στην Ελλάδα;
Β.Α.:
Αξίζει να προσπαθήσει κανείς. Η κρίση είναι δεδομένο της εποχής μας, αλλά και μια πολύ καλή δικαιολογία για τους επιχειρηματίες που δεν επενδύουν στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν και στη σωστή εκπαίδευση του προσωπικού τους. Ο καταναλωτής έχει κάθε δικαίωμα να λαμβάνει τις μέγιστες υπηρεσίες ανεξαρτήτως του τιμήματος που καταβάλλει. Όταν κάποιος αγαπάει αυτό που κάνει και έχει όρεξη να εργαστεί, όλο αυτό ο κόσμος το εισπράττει και θα τον ανταμείψει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.