Vips young με την υπογραφη της Γωγως Γεωργιαδου

Στο Vip’s young η «πρόκληση» του επώνυμου ρούχου γίνεται πρόσκληση για μια αξιόλογη και ιδιαίτερη εμφάνιση, που ξεκινάει από το ρούχο και φτάνει μέχρι τα αξεσουάρ, ανάλογα με το γούστο και τις επαγγελματικές ή προσωπικές εμφανίσεις της κάθε γυναίκας.

Η Γωγώ Γεωργιάδου σχεδίαζε ρούχα από μικρή, εξοικειωμένη με τον κόσμο της μόδας λόγω της επαγγελματικής ασχολίας των γονιών της, της Ρένας και του Φίλη Γεωργιάδη που δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στο χώρο της γυναικείας και της αντρικής μόδας αντίστοιχα. Τελειώνοντας το λύκειο προσανατολίστηκε σταθερά σε σπουδές μόδας, σίγουρη για την επαγγελματική κατεύθυνση που ήθελε ν’ ακολουθήσει. Σπούδασε μάρκετινγκ και διοίκηση επιχειρήσεων και στη συνέχεια σχέδιο μόδας και styling στις Σχολές Δημητρέλη στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα στην επίδειξη μόδας που έγινε στην τελετή αποφοίτησης επελέγησαν τα ρούχα που σχεδίασε ως τα καλύτερα. Δημιουργούσε γυναικεία ρούχα σε μοντέρνα νεανική γραμμή, από σπορ έως και βραδινά. Τα ρούχα που σχεδίαζε τα συνόδευε και με το αντίστοιχο σχέδιο σε παπούτσι, για μια αρμονική εμφάνιση – πρόταση.

Στη Γωγώ Γεωργιάδου άρεσε πάντα η επαφή με το κομψό και μοντέρνο ρούχο και σύντομα το προσδιόρισε ως μοναδική επιλογή στη σταδιοδρομία της.

Με το που ολοκλήρωσε τις σπουδές της επέστρεψε στην Κομοτηνή κι εργάστηκε στο κατάστημα της μητέρας της, γνωρίζοντας από κοντά και το γυναικείο αγοραστικό κοινό της Κομοτηνής. Διέκρινε την ανάγκη για κομψότητα στις πολύ νεαρές ηλικίες κι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα δικό της χώρο, απόλυτα μοντέρνο και νεανικό που θ’ ανταποκρίνεται στα γούστα και τις στυλιστικές απαιτήσεις των φοιτητών και φυσικά του νεαρόκοσμου της Κομοτηνής. Βέβαια, με μια καλή παρατήρηση στα ράφια και τις κρεμάστρες του Vip’s young που αναπτύσσεται σε δυο ορόφους διαπιστώνει η πελάτισσα ότι το μοντέρνο κι εντυπωσιακό ρούχο δεν έχει ηλικία…

«Μού αρέσει το πιο extreme, το πιο ιδιαίτερο κι εντυπωσιακό ρούχο» μεταφέρει η Γωγώ Γεωργιάδου κι αυτό βρίσκει από τις πρώτες ακόμη μέρες λειτουργίας του καταστήματος ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση στο αγοραστικό κοινό.

Στις επιλογές συλλογών που έχει κάνει δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα αξεσουάρ, τσάντα, ζώνη, παπούτσι, εξηγώντας ότι τα αξεσουάρ κερδίζουν σταθερά έδαφος τα τελευταία χρόνια καθώς μια εντυπωσιακή τσάντα ή μια ζώνη με το ανάλογο παπούτσι μπορούν να μετατρέψουν μια casual εμφάνιση σε ξεχωριστή και να δημιουργήσουν αυτοπεποίθηση στη γυναίκα που τα φοράει. Εξάλλου, η άριστη ποιότητα και οι προσεγμένες γραμμές των αξεσουάρ Guess που φιγουράρουν στις καλύτερες βιτρίνες στη Φλωρεντία, το Μιλάνο ή το Παρίσι αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική και μοντέρνα ταυτότητα μιας γυναίκας που σέβεται και αγαπάει την εμφάνισή της.

Το κατάστημα Vip’s young επιβεβαίωσε τη φήμη του στο χώρο της μόδας, φιλοξενώντας συλλογές που ακολουθούν τις τάσεις και ταυτόχρονα αφήνουν περιθώρια ν’ αναδειχθεί το προσωπικό ύφος και στυλ της γυναίκας που επιλέγει.

Η Γωγώ Γεωργιάδου υπόσχεται στις πελάτισσες μια πραγματική shopping εμπειρία συνδυάζοντας τη διακριτική πολυτέλεια με την κομψότητα και την άνεση.

Ρούχα: Guess jeans, Guess by Marciano, TOY G, FAIRLY, SHAVE THE QUEEN, PINKO, Sunday Morning. Οι τσάντες, οι μπότες και τα παπούτσια είναι όλα Guess.

Vip’s young στην Ηροδότου 17.

Μαρία Αμπατζή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.