Βιντεο της διεθνους φημης δισκογραφικης «FM Records» προβαλει το Φεστιβαλ Κιθαρας Θρακης

«Πλέον η διοργάνωση θεωρείται από τις σημαντικότερες στην Ευρώπη» αναφέρει η εταιρία

Μεγάλη τιμή θεωρείται για το Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης, η κυκλοφορία βίντεο στο youtube από την διεθνούς φήμης δισκογραφική εταιρία «FM Records», της μεγάλης συναυλίας της 6ης Μαΐου 2016, του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης, στο Αμφιθέατρο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή.
 
Μάλιστα η δισκογραφική αναφέρει στο συνοδευτικό κείμενο: «Το Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης – Thrace Guitar Festival, διοργανώνεται από το 2014, κάθε χρόνο στην Κομοτηνή, με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου Κομοτηνής και της Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης, Νατάσας Λιβεριάδου. 

Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο διεθνούς φήμης συνθέτης και κιθαριστής Δημήτρης Σβυντρίδης και συμπαραστάτης ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών, που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2013, από τον Στέλιο Γκόλγκαρη και τον Βασίλη Μαστοράκη, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση της κιθάρας, σε όλη την Ελληνική επικράτεια και ιδιαίτερα σε ακριτικές περιφέρειες, όπως η Θράκη.

Πλέον η διοργάνωση θεωρείται από τις σημαντικότερες στην Ευρώπη, όχι μόνο για τον αριθμό συμμετεχόντων σπουδαστών, αλλά και για τους παγκοσμίως καταξιωμένους κιθαριστές από όλο τον κόσμο, που συμπράττουν στις συναυλίες του Φεστιβάλ.

Οι ηχογραφήσεις και η βιντεοσκόπηση έγιναν την 6η Μαΐου 2016, στο Αμφιθέατρο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.