Βιαστηκε και στραγγαλιστηκε ο 6χρονος Μεχμεταλη Σεζαλ

Σήμερα θα εμφανιστεί ενώπιον της Εισαγγελέα ο 15χρονος – Σήμερα η κηδεία του 6χρονου

Την επιβεβαίωση των χειρότερων σεναρίων έφερε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της νεκροψίας – νεκροτομής του 6χρoνου Μεχμεταλή Σεζάλ, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, καθώς σύμφωνα με αυτά, ο 6χρονος αφού κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον δράση, στραγγαλίστηκε.
 
Όπως ανακοίνωσε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θράκης κ. Νικόλαος Κιφνίδης, αιτία θανάτου είναι ο στραγγαλισμός με τα χέρια. «Τον έσφιξε με τα χέρια του στην τραχηλική χώρα. Με το ένα χέρι του κρατούσε την τραχηλική χώρα και με το άλλο έκλυσε το στόμα του για να μην φωνάζει. Έτσι εξηγούνται οι εκδορές που βρέθηκαν στο πρόσωπο του παιδιού, από τα νύχια του δράστη» ανέφερε ο κ. Κιφνίδης χαρακτηριστικά ενώ υπογράμμισε πως «πριν το κάνει αυτό του έδεσε τα χέρια και τα πόδια» επιβεβαιώνοντας και το σενάριο του βιασμού. Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο ίδιος «τα ευρήματα αποδεικνύουν άγρια παρά φύση συνουσία, ρήξη βλεννογόνου και πρωκτού» τονίζοντας μάλιστα ότι η ώρα του θανάτου τοποθετείται το διάστημα 8 με 10 το βράδυ της Κυριακής. 

Σήμερα ενώπιον της Εισαγγελέα ο 15χρονος 

Την ίδια ώρα εις βάρος του 15χρονου φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε δικογραφία η οποία περιλαμβάνει τα αδικήματα της αποπλάνησης, του βιασμού και της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα σήμερα.
 

Ο άτυχος 6χρονος μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην συνοικία του Αλάν Κουγιού, όπου ήταν συγκεντρωμένοι συγγενείς και φίλοι, ενώ η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου στις 15:00. Ο 6χρονος Σεζάλ έχει δύο ακόμα αδέρφια, ένα αγόρι το οποίο επίσης είναι κωφό και ένα κορίτσι.
 
Ο θείος του 6χρονου κ. Μεχμέτ Αλή Νεφήτ μιλώντας στον «ΠτΘ» έκανε γνωστό πως ο 15χρονος φερόμενος ως δράστης δεν ήταν κάτοικος της συνοικίας του Αλάν Κουγιού, ωστόσο τον επισκεπτόταν συχνά, καθώς εκεί διαμένει η αδερφή του. Μάλιστα όπως είπε ήταν γνωστός στην συνοικία, ενώ ήταν και φίλος με τον 6χρονο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.