Βαζουν βασεις για το μελλον οι μικροι παλαιστες του τμηματος παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο επέστρεψαν από το Διεθνές Τουρνουά Πάλης που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία

Ότι το Τμήμα Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, πέρα από το επιτυχημένο παρόν, έχει και λαμπρό μέλλον απέδειξαν οι μικροί παλαιστές του, στο Διεθνές τουρνουά πάλης που διοργανώθηκε από τις 25 με 26 Μαΐου στο Κίρτζαλι της Βουλγαρίας.
 
Στο τουρνουά συμμετείχαν ο Θεόδωρος Τρίτσκας στην κατηγορία των 30 κιλών, που αναδείχθηκε τρίτος, ενώ ο Απόστολος Τρίτσκας στην κατηγορία των 42 κιλών, πήρε το χρυσό μετάλλιο, καθώς και το ειδικό κύπελο ως καλύτερος παλαιστής της διοργάνωσης.
 
Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ δυναμικός, σημείωσε ο προπονητής του τμήματος κ. Θόδωρος Καρυπίδης και τα παιδιά, ο ένα 10 και ο άλλος 12 χρονών, έδειξαν πως έχουν πολλές δυνατότητες για το μέλλον.
 
Κατά τα άλλα το τμήμα συνεχίζει την προετοιμασία για τα διεθνή πρωταθλήματα του καλοκαιριού, με τον Χαράλαμπο Αυτοφορίδη, που αγωνίζεται στην κατηγορία των 80 κιλών, να αναχωρεί για προετοιμασία μαζί με την Εθνική ομάδα στην Αρμενία, για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία από τις 20-25 Ιουνίου.
 
Παράλληλα η Αγάπη Αμπελίδου και η Νικολέτα Μπάρμπα ετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκορασίδων που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Ιουνίου  στην Πολωνία.
 
Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε για τη βοήθειά τους στο τελευταίο τουρνουά το ΚΤΕΛ Ροδόπης και τον κ. Μάρκο Γραμμενίδη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.