Βαζει πλωρη για το 2019 η Φελινα Καζακου

Την εκ νέου υποψηφιότητά της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 γνωστοποίησε μέσα από την συχνότητα του «Ράδιο Παρατηρητής 94 fm» η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς η …πόλη» Φελίνα Καζάκου – Βρούζου.
 
Η κ. Καζάκου φιλοξενήθηκε στο στούντιο του «ΠτΘ» με αφορμή τη συμμετοχή της στην 14η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Δήμων και Περιφερειών που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες, περιγράφοντας τις καλές πρακτικές αλλά και τις αναπτυξιακές στρατηγικές που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της διοργάνωσης, παρουσιάζοντας παράλληλα τρόπους που θα μπορούσαν αυτές ή αντίστοιχες πρακτικές να βρουν εφαρμογή και στην περιοχή μας.
 
Η κ. Καζάκου κατέθεσε τις προτάσεις της για την Κομοτηνή του 2020, τις οποίες όπως επεσήμανε αναμένεται να θέσει και υπόψιν του δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη τις επόμενες ημέρες, επισημαίνοντας παράλληλα την ανυπαρξία ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού από πλευράς του δήμου Κομοτηνής, την τελευταία δεκαετία, την στασιμότητα και την εμμονή των διοικήσεων του χρονικού αυτού διαστήματος σε παρωχημένες πρακτικές και πολιτικές και την έλλειψη οράματος.
 
Μία έννοια για την οποία όπως τόνισε η ίδια έχει «κατηγορηθεί» στο παρελθόν και στην οποία ωστόσο συνεχίζει να επιμένει, ευχόμενη τέλος, το 2019 οι Κομοτηναίοι και οι Κομοτηναίες να της δώσουν την ευκαιρία, να κάνει πράξει τα όσα οραματίζεται για την πόλη, από την θέση της δημάρχου Κομοτηνής.
 
Μακρύ το διάστημα θα πούνε κάποιοι ως το 2019, εντούτοις η επανεπικαιροποίηση των στόχων της, γεγονός πολλαπλά χρήσιμο κοινωνικά είναι και σε επίπεδο συνειδήσεων και σε επίπεδο πολιτικής προετοιμασίας. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.