Βαζακια με «περιεχομενο» το καλο των δεσποζομενων και αδεσποτων ζωων

Η συμπολίτισσά μας Μαρία Ευθυμίου δημιούργησε θρεπτικά balms με στόχο την στήριξη των αδέσποτων της Κομοτηνής

Την Μαρία Ευθυμίου την γνωρίσαμε σχεδόν ένα χρόνο πριν, όταν στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη δημιούργησε μία σειρά γευστικών cookies αλλά και bath salts με εκλεκτά υλικά, με στόχο τη διάθεση του συνόλου των εσόδων από της πωλήσεις για την φροντίδα των μικρών τετράποδων «συμπολιτών» μας.
 
Φέτος η Μαρία δημιούργησε κάτι διαφορετικό, για τον ίδιο όμως σκοπό, που απευθύνεται μεν στους φιλόζωους συμπολίτες αλλά από μόνο του φροντίζει για την υγεία των μικρών μας φίλων.
 
Φέτος λοιπόν η ίδια αντιλαμβανόμενη πως, όπως και τα ανθρώπινα χέρια ξεραίνονται και «ανοίγουν», το ίδιο συμβαίνει και με τους τετράποδους φίλους μας. Έτσι δημιούργησε μία σειρά θρεπτικών balm για την φροντίδα των πελμάτων τους.
 
Τα “Pup snout and paw care” λοιπόν έρχονται να προστατέψουν τα πέλματα των σκύλων τόσο κατά τη διάρκεια του χειμώνα όσο και του καλοκαιριού, καθώς και για όσα ζωάκια περπατάνε σε μη λεία εδάφη.  Όπως αναφέρει η ίδια το balm είναι επίσης κατάλληλο και για τις μύτες των σκύλων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να πάρουμε μία μικρή ποσότητα και να κάνουμε απαλό μασάζ στις πατούσες ή τη μύτη του σκύλου μας.
 
Λάτρης των φυσικών προϊόντων η κ. Ευθυμίου και σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποίησε φυτικά υλικά και συγκεκριμένα  βούτυρο καριτέ, λάδι καρύδας, ελαιόλαδο, λάδι βιταμίνης Ε και κερί μέλισσας.
 
Τα βαζάκια πωλούνται και φέτος σε συμβολική τιμή, ενώ το σύνολο των εσόδων θα διατεθούν για την αποπληρωμή εξόδων νοσηλείας αδέσποτων ζώων της περιοχής μας. Εσείς μπορείτε να την αναζητήσετε στα social media καθώς και δια μέσου των ομάδων «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS» και «Αδέσποτα Ξυλαγανής Μαρώνειας».
 
Αναζητήστε τα! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.