Βασιλης Παπακωνσταντινου: «Ουρανια Τοξα Κυνηγω»

Χθες το βράδυ στο music bar «Δον Κιχώτης» στη Θεσσαλονίκη, έγινε η παρουσίαση του νέου δίσκου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Ουράνια Τόξα Κυνηγώ» που κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου 2009.

Η νέα αυτή δισκογραφική δουλειά αποτελείται από 12 καινούργια τραγούδια, τα οποία υπογράφει συνθετικά ο ίδιος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνο, ενώ τους στίχους και των 12 τραγουδιών έχει γράψει ο Άλκης Αλκαίος και η ενορχήστρωση έγινε από τον Ανδρέα Αποστόλου.

Πολλοί θαμώνες του μαγαζιού και άλλος κόσμος συγκεντρώθηκε για να συναντήσει από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ιδιαίτερα ευδιάθετος, αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στην υλοποίηση του, μίλησε για το νέο του δίσκο λέγοντας ότι είναι μία δουλειά που συνδιάζει διαφορετικούς μεταξύ τους ήχους, από «βαριές ροκιές» όπως τα «Στους πέντε ανέμους», «Μπολέρο» και «Τσουλήθρα», έως και πιο λαϊκότροπους ήχους όπως το «Ζεϊμπέκικο της φυλακής» αλλά και ένα τραγούδι σε…Latin ρυθμό, το «Μελόδραμα». Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτόν τον νέο δίσκο πολύ όμορφες μπαλάντες όπως ο «Χορός της πέτρας», το «Μη νυχτωθείς» και η «Τυφλόμυγα», τραγούδια που έχουν ήδη γίνει αγαπημένα, καθώς η μουσική του Βασίλη Παπακωνσταντίνου απογειώνει τους υπέροχους στίχους του Άλκη Αλκαίου και δίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Εμείς να ευχηθούμε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να έχει πάντα την έμπνευση να δημιουργεί τόσο καλές δουλειές και να ερμηνεύει τόσο ωραία τραγούδια, τα οποία φυσικά μπορείτε να ακούτε και μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφώνου του Παρατηρητή στους 94 fm! Συντονιστείτε…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.