Βαρια «καμπανα» απο ΚΕΔ στον Διαιτητη του Συνδεσμου ΕΠΣ Θρακης Χρηστο Τζιωτζιο

Αιτία μία κακή στιγμή στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το 2020 για τον Κομοτηναίο διαιτητή Χρήστο Τζιώτζιο, καθώς η απόδοση του στο τελευταίο παιχνίδι κρίθηκε ανεπαρκής από την ΚΕΔ.

Η ΚΕΔ «έβαλε στον πάγο» τους Γεώργιο Τζοβάρα και Χρήστο Τζιώτζιο, διαιτητή και βοηθό αντίστοιχα του αγώνα Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης

Όπως τονίζει η ΚΕΔ: «Στο 74o λεπτό, οι κ.κ. Γεώργιος Τζοβάρας και Χρήστος Τζιώτζιος απέτυχαν να εφαρμόσουν τους βασικούς Κανόνες του παιχνιδιού με αποτέλεσμα τη λανθασμένη επανεκκίνηση του αγώνα». Στο σημείο εκείνο είχε ισοφαρίσει ο Παναιτωλικός, αλλά μετά από υπόδειξη του VAR, το γκολ ακυρώθηκε.

Η ανακοίνωση:

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση.

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) ανακοινώνει σήμερα ότι ο Διαιτητής κ. Γεώργιος Τζοβάρας και ο Βοηθός Διαιτητής κ. Χρήστος Τζιώτζιος δεν θα λάβουν ορισμό στο κοντινό μέλλον για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με άμεση ισχύ, λόγω κακής απόδοσης στον αγώνα της SuperLeague1 Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης που διεξήχθη το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 στο Γήπεδο του Παναιτωλικού.

Στο 74o λεπτό, οι κ.κ. Γεώργιος Τζοβάρας και Χρήστος Τζιώτζιος απέτυχαν να εφαρμόσουν τους βασικούς Κανόνες του Παιχνιδιού με αποτέλεσμα τη λανθασμένη επανεκκίνηση του αγώνα.

Οι δύο Αξιωματούχοι Διαιτησίας θα εξετασθούν εκ νέου στους Κανόνες του Παιχνιδιού και θα ακολουθήσουν περαιτέρω προπονήσεις προκειμένου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Παρά το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι εξαιρετικά απογοητευμένη με το συμβάν, η παρέμβαση του VAR με την ακύρωση του τέρματος και την επανεκκίνηση του παιχνιδιού από το οφσάιντ ήταν η σωστή απόφαση για το τελικό αποτέλεσμα με βάση τους Κανόνες και το πνεύμα του παιχνιδιού».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.