Βανδαλισμος σε μηχανημα της Αντιπεριφερειας

Άγνωστος έκοψε τα καλώδια ερπυστριοφόρας - Ακάθεκτη συνεχίζει το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης η Αντιπεριφέρεια Ροδόπης

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βαίνουν το τρέχον χρονικό διάστημα, τεχνικές παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική προστασία, στην επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Σε αυτό το πλαίσιο, εκτελούνται, τις τελευταίες ημέρες και εργασίες καθαρισμού της κοίτης στον «Τρελοχείμμαρο», στην περιοχή του οικισμού Κοσμίου, όπου καταγράφηκε και περιστατικό βανδαλισμού σε μηχάνημα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ροδόπης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Θωρακίζουμε τη Ροδόπη, με στόχο την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων. Μέσω της υλοποίησης επιμέρους τεχνικών εργασιών, όπου αυτό απαιτείται και παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Με θλίψη, αντικρίσαμε τις ζημιές που υπέστη η ερπυστριοφόρα της Π.Ε. Ροδόπης, ύστερα από βανδαλισμό. Τέτοιες πράξεις μας γυρνάνε χρόνια πίσω. Μας λυπούν καθώς αντιτίθενται στον καθημερινό μας αγώνα για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της περιοχής μας. Φυσικά, θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να βρεθούν οι άγνωστοι και να τούς αποδοθούν οι ευθύνες.

Οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις συνεχίζονται και θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.