Βαλκανιονικες αθλητες τιμησε ο νομαρχης Ροδοπης

Τιμητικούς επαίνους στους διακριθέντες Βαλκανιονίκες αθλητές του Πανθρακικού Αθλητικού Συλλόγου OKINAUA KARATE & ΖΙU ZITSU μέλη της Εθνικής ομάδας, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Νόβισαντ της Σερβίας απένειμε την Πέμπτη το πρωί στις 10 ο νομάρχης Ροδόπης, παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου, του Προπονητού αλλά και γονέων των παιδιών.

Η αποστολή στο Νόβισαντ της Σερβίας του Πανθρακικού Αθλητικού Συλλόγου αποτελούνταν από τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα τη Ζωή Τζενετίδου, το Νίκο Μαργιώλα, τη Μαρία Γεωργιάδου και τον Στράτο Κεραμέα. Τα παιδιά υποσχέθηκαν στον προπονητή τους ότι θα προσπαθήσουν να φέρουν τέσσερα μετάλλια και όντως το κατάφεραν. «Για μένα αυτό ήταν πολύ μεγάλο κατόρθωμα γιατί το επίπεδο στα Βαλκάνια είναι πού ψηλό και η Ελλάδα κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις με μια αρκετά δυνατή ομάδα», τόνισε ο Χάρης Μαρινέλης, προπονητής της ομάδας, τον οποίο ο κ. Νομάρχης συνεχάρη τονίζοντας ότι «έχει μάθει να βγάζει πρωταθλητές».

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μαργιώλας έλαβε την τρίτη θέση, η Γεωργιάδου Μαρία δεύτερη, η Ζωή Τζενετίδου πρώτη θέση και ο Στράτος Κεραμέας την πέμπτη θέση στο Πανευρωπαϊκό που έγινε στη Σλοβανία. Η μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου είναι η 5η Πανευρωπαϊκή. «Είχαμε δεσμευτεί στον κ. Νομάρχη την προηγούμενη φορά ότι θα φέρουμε και πανευρωπαϊκό και το καταφέραμε. Δεσμευόμαστε από εδώ και πέρα για παγκόσμιο», τόνισε ο κ. Μαρινέλης.

Ο σύλλογος βρίσκεται σε αναμονή του προγράμματος της Ομοσπονδίας τοπικά. Έχουν μπροστά τους τέσσερα πρωταθλήματα ένα πανελλήνιο και τρία διασυλλογικά, στα οποία θα προσπαθήσουν να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογία που θα τους ανοίξει το δρόμο για συμμετοχή και εκτός Ελλάδας αγώνων.

Ο.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.