Β΄ ΕΠΣ: Μεγαλο παιχνιδι στις Σαπες!

3η αγωνιστική Β΄ ΕΠΣ Θράκης

Την Κυριακή 14/10 συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας με την τρίτη αγωνιστική, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
 
Ο πρωτοπόρος Κομψάτος Πολυάνθου που προέρχεται από την εύκολη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με 0-3, ενώ η ΑΕ Κομοτηνής υπέστη βαριά ήττα από την νεοσύστατη ομάδα του ΑΟ Αρσακείου με σκορ 5-1.
 
Το Αρσάκειο λοιπόν μετά την επιβλητική εμφάνιση της δεύτερης αγωνιστικής, δοκιμάζεται στην έδρα του Πόντου Κομοτηνής, που την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε ρεπό.
 
Μετά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Αετό Μίσχου, η Ένωση Ασωμάτων θα δοκιμαστεί στις Σάπες κόντρα στην ομάδα του Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά την σεζόν και μετρούν μόλις έναν βαθμό, τον οποίο απέκτησαν χάρη στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στο Θρυλόριο την προηγούμενη αγωνιστική.
 
Στο Θρυλόριο, η τοπική Αναγέννηση Ποντίων υποδέχεται το Ατσάλι Αρχοντικών που μετά την μεγάλη νίκη με 4-1 επί του Αγιοχωρίου θα ψάξει τη δεύτερη διαδοχική του νίκη προκειμένου να ανέβει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.
 
Τέλος στο Αγιοχώρι φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής σε μία αναμέτρηση αρκετά αμφίρροπη, καθώς οι ομάδες είναι αρκετά κοντά αγωνιστικά.
 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής:

 
ΑΕ Κομοτηνής-Κομψάτος Πολυάνθου
Πόντος Κομοτηνής-ΑΟ Αρσακείου
ΑΣ Αγιοχωρίου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής
Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-Ατσάλι Αρχοντικών
Ηρακλής Σαπών-Ένωση Ασωμάτων
Ρεπό: Αετός Μίσχου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.