Τσιοδρας και Χαρδαλιας φτανουν στην Ξανθη

Συμμετέχουν σε σύσκεψη στο δημαρχείο Ξάνθης με τον Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο και τους δημάρχους ΠΕ Ξάνθης

Την Ξάνθη επισκέπτονται ο καθηγητής επιδημιολογίας, κ. Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, με αφορμή την έναρξη εφαρμογής των έκτακτων μέτρων που αποφασίστηκαν χθες για την ΠΕ Ξάνθης.

Θα συνοδεύονται από την ομάδα πρώτης απόκρισης της ΓΓΠΠ, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και θα φτάσουν με ελικόπτερο Super Puma του Π.Σ. για τον συντονισμό της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν στην περιοχή μετά τον εντοπισμό νέων κρουσμάτων.

Ειδικότερα, οι κ. Χαρδαλιάς και Τσιόδρας συμμετέχουν σε σύσκεψη στο δημαρχείο Ξάνθης με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ  Χρήστο Μέτιο, τους δημάρχους της ΠΕ Ξάνθης και τους επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων στην εφαρμογή του νέου πλαισίου περιοριστικών μέτρων.

Λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή της Ξάνθης, όπου προέκυψαν και νέα 15 θετικά κρούσματα, αποφασίστηκε να τεθεί σε εφαρμογή το Επιχειρησιακό Σχέδιο «Ημέρα 0 – Ημέρα 7 – Ημέρα 14», κατά το οποίο κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ θα μεταβούν στην περιοχή για να πραγματοποιήσουν εκτεταμένους ελέγχους.


Πηγή: empros.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.