«Τρυπωσαν» σε ανενεργο εργοστασιο της ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνης για να κλεψουν χαλκο

Δύο νεαροί άνδρες και δύο γυναίκες

Στα χέρια της αστυνομίας, λίγες ώρες αφότου «τρύπωσαν» σε ανενεργό εργοστάσιο της ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, για να κλέψουν αντικείμενα και καλώδια χαλκού, έπεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης δύο νεαροί άνδρες, ο ένας εκ των οποίων ανήλικος, αλλά και δύο γυναίκες, η μία εκ των οποίων υπήκοος Ρωσίας. Οι 4 δράστες τις βραδινές ώρες της Τετάρτης είχαν μεταβεί με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στο ανενεργό εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής, από όπου αφαίρεσαν συνολικά 25 αντικείμενα χαλκού και 8 καλώδια χαλκού.
 
Η παραπάνω λεία βρέθηκε μέσα στο όχημά τους, όταν τους σταμάτησαν και τους συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα στην Κομοτηνή οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης. Τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκαν επίσης 12 εργαλεία.
 
Οι δύο άνδρες είναι 17 και 24 ετών, ενώ οι γυναίκες 44 και 39 αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι ο 17χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.