Τροφιμα για 50 οικογενειες συγκεντρωσε το Περιφερειακο Τμημα Κομοτηνης του Ερυθρου Σταυρου

Θα διανεμηθούν με καθαρά ανθρώπινα, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις

Τρόφιμα διαφόρων ειδών, τα οποία θα διανείμει σε 50 οικογένειες τις ημέρες των εορτών, συγκέντρωσε και φέτος το περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
 
Η προσφορά των τροφίμων, που θα γίνει στοχευμένα, περιλαμβάνει, εκτός από μακράς διαρκείας προϊόντα, γαλακτοκομικά αλλά και προϊόντα κρέατος.
 

Πολλαπλή στήριξη για την φετινή προσπάθεια

 
Την ικανοποίηση όλων των μελών του Περιφερειακού τμήματος γιατί για ακόμα μια χρονιά είχαν την δυνατότητα να συγκεντρώσουν τρόφιμα για οικογένειες που το έχουν ανάγκη, μετέφερε η πρόεδρος του κ. Κλάρα Τζελέπη, καταλήγοντας να συγκεντρώσουν αρκετά για 50 οικογένειες, που θα διανεμηθούν με καθαρά ανθρώπινα, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις.
 
Η προσφορά αυτή, σημείωσε, αποτελεί απότοκο της ευεργεσίας που απολαμβάνουν ως Περιφερειακό Τμήμα από σχολεία και επιχειρηματίες της περιοχής μας, από την Κεντρική Διοίκηση που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τους έστειλε τρόφιμα για να ενισχύσουμε τις οικογένειες της περιοχής, αλλά και από την μεγαλοψυχία και των εθελοντών και των μελών του ΔΣ που από το υστέρημά τους προσέφεραν ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν ανθρώπους, που δυστυχώς λόγω της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα.
 

Προσπάθεια για ποικιλία προϊόντων

 
«Προσπαθούμε τα τρόφιμα που προσφέρουμε να μην έχουν απλά μια συμβολική αξία και σημασία, αλλά να είναι ικανού αριθμού και μεγάλης ποικιλίας» σημείωσε η  κ. Τζελέπη, και έτσι τα δέματά τους περιλαμβάνουν όχι μόνο ζυμαρικά και όσπρια, αλλά και ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, σάλτσα ντομάτας, αλεύρι, τυρί, ζάχαρη αλλά και κρέας, όπως κοτόπουλο, κιμά και λουκάνικα.
 
Μάλιστα οικογένειες που έχουν περισσότερα μέλη ή είναι ιδιαίτερα ευπαθείς, ενισχύονται ανάλογα.
 
 «Είναι πολύ σπουδαίο που για ακόμα μια χρονιά η Κομοτηνή έχει αγγίζει αυτή την προσπάθειά μας, έχει αποδείξει τον αλτρουισμό της, και το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας έχουν την ευαισθησία να ανταποκριθούν σε όλα μας τα καλέσματα» ανέφερε η κ. Τζελέπη.
 
Κάλεσε επίσης το κοινό στη μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουν στις 12:30 σήμερα Παρασκευή στη Λέσχη Κομοτηναίων, που συνδιοργανώνουν με την κεντρική διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών επιχειρήσεων, όπου θα γίνει μια ενημέρωση για δράσεις που αφορούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.