Τροχαια ατυχηματα στην Ξανθη

• Την 19-10-2001 και περί ώρα 20.35 στο 4,5χλμ. της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Κομοτηνής (Δ/ση Ν. Ζυγού) Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Καραντζόλας Χρήστος του Δημητρίου, ετών 68, κάτοικος Κων/πολης, συγκρούσθηκε με ΕΙΧ που οδηγούσε ο Γιαμπούρης Παύλος του Δημητρίου, ετών 35, κάτοικος Κομοτηνής, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά η Παπαϊωάννου Κατερίνα του Δημητρίου, ετών 39, κάτοικος Κομοτηνής.

Η τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

• Την 20-10-2001 και περί ώρα 20.10 στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Βαφέικων – Παρ. Αβδήρων, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Καλογιάννης Δημήτριος του Αχιλλέα, κάτοικος Ξάνθης, εξετράπη της οδού και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ο ανωτέρος οδηγός του μοτοποδήλατου.

Ο τραυματίας μεταφέθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

• Την 21-10-2001 και περί ώρα 21.30 στο 8ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Σταυρούπολης – Λειβαδίτη Ι.Χ. τζιπ που οδηγούσε ο Αναστασιάδης Αναστάσιος του Στέργιου, ετών 33, κάτοικος Ξάνθης, έμπορος, εξετράπη της οδού και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο ανωτέρω οδηγός.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σταυρούπολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.