Τριτη και… τυχερη για το Κυλικειο του Παρκου Κυκλοφοριακης Αγωγης;

Άγονες απέβησαν οι προηγούμενες δημοπρασίες

Σε τρίτη δημοπρασία θα προχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής για το Κυλικείο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Κομοτηνή, μιας και οι προηγούμενες δύο απέβησαν άγονες.
 
Ο νόμος επιτρέπει στο Δήμο να πάει σε απευθείας διαπραγμάτευση αν ο διαγωνισμός είναι άγονος δύο φορές, όμως επειδή φαίνεται να υπήρξε ενδιαφέρον, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου αποφάσισε να προχωρήσει εκ νέου σε διαγωνισμό, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα υπάρχει πλειοδότης.
 
Να θυμίσουμε ότι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Πολυλειτουργικό του Δήμου Κομοτηνής, και το υπό εκμίσθωση κυλικείο αποτελείται από την κυρίως αίθουσα εμβαδού 27,60 τ.μ., χώρους υγιεινής (W.C. ενηλίκων και παιδιών) εμβαδού 25,76 τ.μ. και  αποθηκευτικό χώρο εμβαδού 28,90 τ.μ., ενώ η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων θα γίνεται στον εξωτερικό διαμορφωμένο χώρο έμπροσθεν του Κυλικείου, συνολικής έκτασης περίπου 130 τ.μ. στον οποίο και θα επιτρέπεται η τοποθέτηση παιχνιδιών καλοκαιρινού παιδότοπου εφόσον ο μισθωτής πληροί τις σχετικές αστυνομικές και υγειονομικές διατάξεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.