«Τριχα στη σουπα» απο το ΔΗΠΕΘΕ Καβαλας

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλαςκαι η Θεατρική Ομάδα ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ, παρουσιάζουν την παράσταση «ΤΡΙΧΑ ΣΤΗ ΣΟΥΠΑ», ένα έργο του Δημήτρη Γκενεράλη, σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη.

Παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 15 Μαρτίου ώρα 21.30 και την Κυριακή 16 Μαρτίου ώρα 19.00 και 21.30, στο θεατράκι του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Ένα έργο για τη ζωή και τον έρωτα, σε κόσμους που διχάζουν στη δίνη πολέμων και θρησκευτικών φανατισμών. Ένα θεατρικό έργο για τη μοίρα του ανθρώπου σε εποχές επικίνδυνες και ταραγμένες.

Σκηνοθεσία: Άρης Τρουπάκης, Σκηνικά-κοστούμια: Θοδωρής Χρυσικός, Παίζουν: Γιώτα Μηλίτση, Σπύρος Τσεκούρας.

Ο Δημήτρης Γκενεράλης είναι συγγραφέας. Βιβλία του είναι τα «Βερολίνο 1989» και «Ο απρόσμενος θάνατος ενός Ψυχαναλυτή». Το «Τρίχα στη Σούπα» είναι το πρώτο του θεατρικό έργο.

Ο Άρης Τρουπάκης είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός, απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης και του Εργαστηρίου σκηνοθεσίας του Εθνικού Θεάτρου. Έχει διασκευάσει και σκηνοθετήσει τα «Ματωμένα Χώματα» της Διδώς Σωτηρίου στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Θοδωρής Χρυσικός είναι εικαστικός καλλιτέχνης, απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας και του Τμήματος Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτή είναι η Τρίτη σκηνογραφική του δουλειά.

Η Γιώτα Μηλίτση είναι απόφοιτη του Θεάτρου Τέχνης. Έχει παίξει σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, του Θεάτρου Τέχνης, του Ανοιχτού Θεάτρου και των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου, Καλαμάτας και Κοζάνης.

Ο Σπύρος Τσεκούρας είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης. Έχει παίξει σε παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης και των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας και Ρόδου, του Δημ. Θεάτρου Καλλιθέας καθώς και στα θέατρα «Άλμα» και «Σχεδία».

Κρατήσεις και προπώληση εισιτηρίων:

Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας, (πρώην Ε.Ο.Τ.), στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας (Τηλ.: 2510620566 και 2510231011), ώρες 10.00-14.00 και 18.00-20.30, τις ημέρες των παραστάσεων μία ώρα πριν από την έναρξη της παράστασης, στο θεατράκι του Δ.Ω.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.