«Τρια στα τρια» για τον Ηροδικο Κομοτηνης: Μιχαλεντζακης, Καρυπιδης και Γκουλη στο ευρωπαικο βαθρο των νικητων

Χάρισαν ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια στην Ελλάδα

Τριπλή η επιτυχία της φετινής σεζόν για τον σύλλογο «Ηρόδικος Κομοτηνής» αφού οι Θρακιώτες αθλητές, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Δημήτρης Καρυπίδης και Ευθυμία Γκουλή ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα,  χαρίζοντας ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια στην Ελλάδα
 
Ο «χρυσός» Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Δουβλίνου κέρδισε το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική κολύμβηση, σημειώνοντας και πανελλήνιο ρεκόρ, τόσο στον τελικό όσο και στον προκριματικό. Συγκεκριμένα κατά την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. μικτής ατομικής SM8, ενώ το δεύτερο χρυσό μετάλλιο ήρθε στα 100 μέτρα πεταλούδα και την κατηγορία S8, με το οποίο και «στέφθηκε» πρωταθλητής Ευρώπης.

Για άλλη μία φορά χάλκινος και ο Δημήτρης Καρυπίδης, Εβρίτης πρωταθλητής της κολύμβησης κατόρθωσε να φτάσει στην 3η θέση κατηγορίας  S1 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Δουβλίνου! Ο Εβρίτης κολυμβητής με χρόνο 3:09.90 τερμάτισε 7ος στον αγώνα των 100μ. ύπτιο, στον οποίο μετά από απόφαση της διοργάνωσης έλαβαν μέρος αθλητές τόσο από την S1 (κατηγορία του Καρυπίδη) όσο και από την S2.
 
Τέλος την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB8 με επίδοση 1:32.14 κατέκτησε και η Ευθυμία Γκουλή, κάνοντας μάλιστα τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
 
Συγχαρητήρια σε όλους! Χ.Κ.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.