Τρεις συλληψεις «με προορισμο την Γαλλια»

Σήμερα στη διασταύρωση Φαναρίου Συνοριακοί Φύλακες του Ιάσμου πραγματοποίησαν τρεις διαφορετικές συλλήψεις με διακινητές και λαθρομετανάστες Τούρκους που είχαν όλοι προορισμό την χώρα της Γαλλίας.

Η πρώτη σύλληψη έγινε την 02.30 όπου ένας 32χρονος Τούρκος επιχείρησε να μεταφέρει δύο συμπατριώτες του, που είχε παραλάβει από άγνωστο σημείο του Ν.Έβρου, όπου εισήλθαν χωρίς τις νόμιμες διαβατηριακές διατυπώσεις.

Στη συνέχεια και ώρα 03.30 συνελήφθη ένας άλλος 47χρονος Τούρκος που προσπάθησε να περάσει έναν 18χρονο έχοντας επιμελώς κρύψει μέσα στο αυτοκίνητο.

Η τελευταία σύλληψη έγινε στις 04.30 όπου δύο Τούρκοι, εργάτες στην Γαλλία προσπάθησαν να μεταφέρουν έναν νεαρό συμπατριώτη τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των πρώτων ελέγχων οι διακινητές υποσχέθηκαν στους Συνοριοφύλακες μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη.

Σε όλες τις περιπτώσεις κατασχέθηκαν τα οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά των λαθρομεταναστών καθώς και κινητά τηλέφωνα και χαρτονομίσματα της Γαλλίας, Γερμανίας και Ιταλίας.

Ενεργείται προανάκριση από το Συνοριακό Τμήμα Ιάσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.