Τρεις για την διαδοχη

Σήμερα οι αποφάσεις για τον επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών»

Σήμερα, Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου αναμένεται να δούμε  λευκό καπνό από την δημοτική παράταξη της Κοινωνίας Πολιτών σε ό,τι αφορά εκείνον ή εκείνη που θα ηγηθεί της νέας ημέρας της παράταξης.

Οι Γιάννης Γκαράνης, Νίκος Σωτηρακόπουλος και Κλεοπάτρα Στογιαννίδου διεκδικούν την ηγεσία της παράταξης, μετά και τη δήλωση αποχώρησης του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιώργου Πετρίδη, με το αποτέλεσμα να αναμένεται να κριθεί σήμερα το απόγευμα σε σχετική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί.

Το προηγούμενο διάστημα οι τρεις τελικοί υποψήφιοι ρίχτηκαν στην «μάχη» της διαδοχής έχοντας συναντήσεις και συζητήσεις με τα υπόλοιπα  μέλη της παράταξης, με κοινή  ωστόσο συνισταμένη την επιλογή του νέου επικεφαλής σε κλίμα ομόνοιας και ομοψυχίας.

Το αν η προεργασία αυτή επέφερε αποτέλεσμα ή αν θα οδηγηθούν στην «κάλπη» κατά την σημερινή σύσκεψη, αυτό μένει να αποδειχτεί, με το σύνολο ωστόσο των υποψηφίων να προτάσσουν την ενότητα που θα πρέπει να διατρέχει την παράταξη για να καταφέρει να διεκδικήσει εκ νέου  τον Δήμο Κομοτηνής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Οσονούπω τα νεώτερα…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.