Τραγουδι και χορος στην κοπη της πιτας των ΚΑΠΗ του Δημου Κομοτηνης

Απουσία απολογισμού, λόγω υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών

Με τραγούδι και πολύ χορό, πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής, 28 Ιανουαρίου, τα μέλη του 1ου και 2ου ΚΑΠΗ του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής, στην καθιερωμένη εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Chris & Eve.
 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του προέδρου και του αντιπροέδρου του ΚΕΜΕΑ κ.κ. Γιάννη Γκαράνη και Νότη Χαραλαμπίδη αντίστοιχα, υπογραμμίζοντας αμέσως μετά την προσφορά των ηλικιωμένων στην ανατροφή των παιδιών και των εγγονιών τους. «Μας διδάσκεται καθημερινά και πρέπει να μας διδάσκεται ως νεότερους» υπογράμμισε ο ίδιος χαρακτηριστικά προτρέποντας τους παρευρισκομένους «η ζωή σας και η παράδοσή μας, να γίνονται αντικείμενο κουβέντας, στους φίλους, στα παιδιά σας, παραμύθι στα εγγόνια σας και να ομορφαίνετε έτσι την ζωή μας». 

Ιδιαίτερα υψηλό το επίπεδο των ΚΑΠΗ 

«Είστε οι γονείς μας, από τους οποίους παραλάβαμε πολλά από εσάς, τα οποία πρέπει να κρατήσουμε και να μεταδώσουμε στις νέες γενιές» σημείωσε κλείνοντας για να δώσει τον λόγο στον πρόεδρο του ΚΕΜΕΑ κ. Γκαράνη ο οποίος και έκοψε την πίτα, ευχόμενος μία ακόμα χρονιά, εξέλιξης και δημιουργίας, καθώς όπως τόνισε «στα τρία χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι, έχουμε φτιάξει πολλά πράγματα, έχουμε διορθώσει ακόμα περισσότερα και πλέον το επίπεδο και των δύο ΚΑΠΗ είναι ιδιαίτερα υψηλό, το οποίο και θα συνεχίσουμε».
 

Ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική, παρουσία μεταξύ άλλων του αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Νίκου Σωτηρακόπουλου, του προέδρου της «Γευσιγνωσίας Α.Ε.» κ. Θέμη Τζενετίδη, του δημοτικού συμβούλου κ. Γιώργου Ζηλούδη, της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗ –τική Ανατροπή» κ. Ελένης Λαφτσή και του κ. Δημήτρη Χαρίτου, μέλους της Περιφερειακής Επιτροπής ΑΜ-Θ του ΣΥΡΙΖΑ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.