Τραγωδια στη Μορια: Ενα εξαχρονο προσφυγοπουλο καηκε ζωντανο

Στη φωτιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας

Ένα νεκρό παιδί ηλικίας έξι ετών εντοπίστηκε νεκρό στα αποκαΐδια κοντέινερ στη φωτιά στον καταυλισμό του ΚΥΤ της Μόριας που τέθηκε υπό έλεγχο πριν από λίγη ώρα από την Πυροσβεστική υπηρεσία.

Τα παραπάνω δήλωσε στο Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ πριν από λίγο από τον τόπο του συμβάντος ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης στο ΚΥΤ της Λέσβου.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λέσβου Ευάγγελος Βάσης. «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολή εδώ, κάηκε ένα κοντέινερ κατοικία και δυο διπλανά ξύλινα παραπήγματα. Δε γνωρίζουμε την αιτία της φωτιάς αυτή τη στιγμή» δήλωσε στο Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ ο κ. Βάσης.

Το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν ήταν εύκολο, αφού το δυσχέραιναν ο συνωστισμός και οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή.

«Ευτυχώς, η πυροσβεστική υπηρεσία επενέβη άμεσα και η φωτιά δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις. Δυστυχώς, όμως, έχασε τη ζωή του ένα παιδάκι, υπό συνθήκες που διερευνώνται, αφού τώρα διεξάγεται ΕΔΕ από την πυροσβεστική. Μέσα στο ΚΥΤ αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο ζουν περίπου 22.000 άνθρωποι υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Καταλαβαίνετε, τι σημαίνει αυτό και ποιες διαστάσεις μπορεί να μία τραγωδία», λέει στο ethnos.gr ο κ. Κύτελης.

Από την πλευρά του ο διοικητης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νόμου Λέσβου, Ευάγγελος Βλάσης, τόνισε ότι «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη εδώ. Καηκε ένα κοντέινερ – κατοικία και δύο διπλανά ξύλινα παραπήγματα. Δε γνωρίζουμε την αιτία της φωτιάς αυτήν τη στιγμή».

Πηγή: tvxs.gr-ethnos.gr
Βίντεο: Lesvosnews.net
Φωτό: eurokinissi.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.