Τραγωδια με ενα παιδι νεκρο στη Σαμο

Οι αρχές εντόπισαν 16 πρόσφυγες και μετανάστες σε χερσαίο τμήμα του νησιού, ενώ σε άλλο μέρος βρέθηκε μία μητέρα με τον νεκρό γιο της-Ακόμη επτά άνθρωποι βρέθηκαν στη συνέχεια της ημέρας

Τραγωδία εξελίσσεται από σήμερα το πρωί, Κυριακή στις 07:00 στη Σάμο, καθώς το λιμενικό και η πυροσβεστική εντόπισαν νεκρό ένα αγόρι, περίπου πέντε ετών, ανατολικά της χερσαίας περιοχής Ακρωτήρι Πράσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το λιμενικό, στο Ακρωτήρι Πράσο εντοπίστηκαν αρχικά 10 άνθρωποι και στη συνέχεια λίγο πιο ανατολικά βρέθηκε μία μητέρα με τον νεκρό γιο της. Οι άνθρωποι μαζί με τη σορό του παιδιού παρελήφθησαν από το λιμενικό και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Σάμου.

Αργότερα η πυροσβεστική εντόπισε ακόμη έξι άτομα στην ίδια περιοχή, με τους διασωθέντες πρόσφυγες και μετανάστες να αναφέρουν πως έφθασαν στο νησί με πλωτό μέσο, στο οποίο επέβαιναν ακόμη πέντε άτομα τα οποία δεν ήταν πια μαζί τους.

Στη διάρκεια της ημέρας ακόμη επτά άνθρωποι εμφανίστηκαν στο Κέντρο Υποδοχής Ταυτοποίησης της Σάμου, δηλώνοντας πως ήταν μαζί με τους υπόλοιπους πρόσφυγες και μετανάστες που είχε εντοπίσει το λιμενικό και η πυροσβεστική.

Συνολικά πρόκειται για 25 ανθρώπους οι οποίοι έφθασαν στη Σάμο.

Να σημειωθεί πως δεν έχει βρεθεί, προς το παρόν, η βάρκα με την οποία οι διασωθέντες έφθασαν στη Σάμο.


Πηγή: makthes.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.