Τους «Trio Mousikanti» «επιστρατευσε» για καλο σκοπο ο ΡΟΚ!

Μουσική παράσταση για την ενίσχυση συμπολίτισσάς μας

Καταξιωμένους μουσικούς που συμπράττουν επί σκηνής με τον τίτλο «Trio Mousikanti» φιλοξένησε στην Κομοτηνή ο Ραταριανός Όμίλος Κομοτηνής προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά συμπολίτισσά μας για την αποκατάσταση μέλους του σώματός της.
 

Το συναρπαστικό τρίο βιρτουόζων μουσικών με τους Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι, Θάνο Γκιουλετζή στο βιολί και Αχιλλέα Σοφούδη στο πιάνο, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, χαρίζοντας ξεχωριστές στιγμές σε όσους βρέθηκαν στην αυλή της Λέσχης Κομοτηναίων το βράδυ της Παρασκευής για τον σκοπό αυτό.
 

«Ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής Ροδόπη, όπως και κάθε όμιλος, προωθεί τις ανθρωπιστικές δράσεις και προσφορά στον συνάνθρωπο» τόνισε σε δηλώσεις της η πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής και γυναικολόγος κ. Μαρία Παπαδοπούλου για να θυμίσει πως «το σύνθημα μας είναι , “Υπηρετεί υπεράνω εαυτού”».
 

«Έχουμε βάλει προσωπική δουλειά σε όλο αυτό που κάνουμε και κάθε φορά» σημείωσε η κ. Παπαδοπούλου αναφορικά με την εκδήλωση στη Λέσχη Κομοτηναίων, προσθέτοντας πως «σε κάθε εκδήλωση που βλέπετε βοηθάμε όλες, εννοείται αφιλοκερδώς. Αυτό είναι το Ρόταρι, βάζουμε τους άλλους πάνω από τον εαυτό μας, και προσπαθούμε να κάνουμε δράσεις. Τα τελευταία χρόνια ειδικά προσπαθούμε να βοηθάμε την πόλη σε διάφορους τομείς, είτε είναι νεότητα είτε είναι παιδεία είτε είναι μητέρα – παιδί είτε είναι υγεία.
 

Όσο για τον σκοπό της εκδήλωσης η πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής εξήγησε πως «η κοπέλα απ' ό,τι ξέρω χρειάζεται γύρω στις 50 χιλιάδες ευρώ». «Πιστεύω ότι είναι ένα ποσό που  δύσκολα μπορεί να μαζευτεί» εκτίμησε η ίδια για να διαβεβαιώσει πως ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής θα διαθέσει στον σκοπό αυτό όσο περισσότερα χρήματα είναι δυνατόν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.