Τουρνουα ταβλι στο Φαναρι διπλα στο κυμα

Σε τουρνουά τάβλι, δίπλα στο κύμα, στο χώρο του κάμπινγκ του ΕΟΤ στο Φανάρι προσκαλεί η διοίκηση του συλλόγου φίλων τάβλι του Δήμου Αιγείρου «BACKGAMON CLUB FANARI». Το τουρνουά έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 1 Αυγούστου

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο σύλλογος με την υποστήριξη του δήμου Αιγείρου διοργανώνει στο χώρο του κάμπινγκ Φαναρίου τουρνουά τάβλι συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη της περιοχής.

Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια στηριζόμενη στο μεράκι και την αγάπη κάποιων ανθρώπων προς το άθλημα αυτό. Έτσι ιδρύθηκε ο «Σύλλογος Φίλων Τάβλι Δήμου Αιγείρου» στόχος του οποίου ήταν η διοργάνωση τουρνουά που να προσελκύει πιθανούς παίκτες με απώτερο σκοπό να κάνουν τις διακοπές και συγχρόνως να συμμετέχουν σ’ αυτό.

Στο σύλλογο φίλων τάβλι του Δήμου Αιγείρου «BACKGAMON CLUB FANARI» είναι εγγεγραμμένα 22 μέλη κάτοικοι του δήμου Αιγείρου με κεντρικό πυρήνα κατοίκους του Φαναρίου. «Στόχος του συγκεκριμένου τουρνουά είναι η δημιουργία ενός event στο Φανάρι κάτι διαφορετικό και τελείως έξω από όλα όσα προσφέρει η περιοχή. Το Φανάρι το επισκέπτονται για τη θάλασσα, τη διασκέδαση και ό,τι όμορφο διαθέτει η περιοχή τους καλοκαιρινούς μήνες. Εμείς σκεφθήκαμε να δημιουργήσουμε αυτό το κλαμπ το οποίο να διοργανώνει αυτό το τουρνουά ώστε να υπάρχει ένα κίνητρο για τους επισκέπτες της περιοχής», δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου φίλων τάβλι του Δήμου Αιγείρου «BACKGAMON CLUB FANARI» κ. Θεόδωρος Γκαντής.

Τα μέλη του συλλόγου συναντώνται σε καθημερινή βάση εφόσον το Φανάρι αποτελεί κοινό τόπο διασκέδασης για όλους. «Διασκεδάζουμε με αυτό τον απλό τρόπο ο οποίος μας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα. Συναντιόμαστε στα καφέ του Φαναριού και την περίοδο του καλοκαιριού, αλλά και τον χειμώνα. Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε το τουρνουά με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα τα πάμε καλύτερα. Έχω παρατηρήσει ότι και στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδος γίνονται κάποιες τέτοιες εκδηλώσεις, οπότε καλό θα ήταν να ενισχύσουμε κι εμείς τη δική μας».

Τουρνουά τάβλι

Το τουρνουά τάβλι ξεκίνησε την Τρίτη 29 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 1 Αυγούστου. Η συμμετοχή στο φετινό τουρνουά είναι ιδιαίτερα μεγάλη και ο κ. Γκαντής δηλώνει ικανοποιημένος. 48 άτομα δήλωσαν συμμετοχή. Την Τρίτη διαγωνίσθηκαν δεκάξι άτομα, χθες άλλοι δεκάξι σήμερα άλλοι τόσοι και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο τελικός μεταξύ των οκτώ που θα προκριθούν. «Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι παρά το γεγονός ότι στο Σύλλογο είναι εγγεγραμμένα 22 μέλη εκ των οποίων οι μισοί συμμετέχουν στο τουρνουά οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είναι από διάφορα μέρη. Έγινε πολύ καλή διαφήμιση και έτσι καταφέραμε να συμμετέχει κόσμος από τη γύρω περιοχή της Ροδόπης».

Να σημειωθεί ότι το τουρνουά τάβλι γίνεται με τη στήριξη του Δήμου Αιγείρου.

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.