Τουρνουα LOL στη Θρακη

Από το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΦΕΑΣ σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο Δρομέας Θράκης

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης δημιουργίας ομάδας esports από το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΦΕΑΣ –ORPHEUS.NET και σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, το πρώτο τουρνουά League of Legends για την περιοχή μας είναι γεγονός.
 
Ο στόχος του διαδικτυακού τουρνουά σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι διπλός:
 
1ος στόχος: η γνωριμία του κοινού των esports με την έναρξη σύνθεσης της ομάδας, η οποία ήδη υποστηρίζεται από πολλούς φορείς.
 
2ος στόχος: η ΠΙΘΑΝΗ εύρεση νέων παικτών (άνω των 16 ετών) για τη ενίσχυση του αρχικού σχηματισμού.
 

Γενικές πληροφορίες

 
Η Orpheus esports θα έχει ως στόχο την αντιπροσώπευση την Θράκης σε διάφορα ελληνικά τουρνουά ενώ στο εγγύς μέλλον, σκοπός είναι η συμμετοχή στα Open Qualifiers του Greek Legends League.
 
Μεταγενέστερα, η Orpheus esports θα είναι η πρώτη ομάδα πανελλαδικώς, που εκτός από την εξάσκηση των παικτών της στο εκάστοτε παιχνίδι, θα ακολουθήσει προγράμματα ανάπτυξης λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και αντιληπτικών ικανοτήτων, τα οποία έχουν αποδειχθεί ως τα κυρίαρχα στοιχεία ενός παίκτη. Στο σχέδιο αυτό θα συμβάλει η επιστημονική κοινότητα των Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της χώρας με τη παροχή των εργαστηρίων της και τη χρήση των εξοπλισμών τους.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://battlefy.com/orpheus-esports/5-vs-5-eune-tournament-orpheus-esports-introduction-tour-greece/5ea3202f337b5c054520e966/info?infoTab=details

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.