Τουριστικη «εκρηξη» στο μεθοριακο σταθμο της Νυμφαιας τον Ιουλιο

318.000 τουρίστες πέρασαν από το μεθοριακό σταθμό τον Ιούλιο

Κατακόρυφη ήταν η αύξηση των διερχόμενων από το μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας τον Ιούλιο, μιας και μέσα σε ένα μήνα εισήλθαν στη χώρα μας περισσότερα άτομα από όσα είχαν εισέλθει όλο το προηγούμενο εξάμηνο.
 
Μέχρι λοιπόν και τον Ιούνιο 2016 από το συνοριακό σταθμό Νυμφαίας είχαν εισέλθει στη χώρα 306.443 χιλιάδες άτομα, ενώ τον Ιούλιο ο αριθμός των εισερχομένων έφτασε τους 318.546, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό εισερχομένων φέτος στους 624.989.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός αυτός είναι μειωμένος κατά 19,6% σε σχέση με πέρυσι, όταν και εισήλθαν 396.287 άτομα στη χώρα μας, όμως η επίδοση είναι σχετικά καλύτερη σε σχέση με όλη την χρονιά μέχρι τώρα, όπου και έχει παρατηρηθεί μια πτώση 30,4% στις εισόδους της χώρας μέσω του συνοριακού σταθμού.
 
Η αυξημένη κίνηση φαίνεται να συνεχίζεται και τον Αύγουστο, που παραδοσιακά είναι ο πιο πολυσύχναστος μήνας στο μεθοριακό σταθμό, μιας και οι βόρειοι γείτονές μας συνεχίζουν να έρχονται σε μεγάλους αριθμούς μέχρι και το Σεπτέμβριο για να απολαύσουν τις παραλίες της χώρας μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.