Τον νεο της προπονητη ανακοινωσε η Δοξα Προσκυνητων

Ο Γιάννης Πουρλιάκας στο τιμόνι της ομάδας

Η Δόξα Προσκυνητών το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Γιάννη Κλειτσιώτη στον πάγκο της ομάδας, που είναι ο Γιάννης Πουρλιάκας.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης καθώς έχει αγωνιστεί για 8  χρόνια (από το 1988 έως το 1996) στον Πανθρακικό στην Δ’ εθνική και στο τοπικό πρωτάθλημα με τις ΠΑΕ Ποντίων, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.  Επίσης την περίοδο 1984 – 1988 αγωνίστηκε με τον Μελιτέα Θεσσαλονίκης.

Σαν προπονητής  θήτευσε για λίγο στον  Ορφέα Κομοτηνής στην Δ΄ Εθνική, στο Κόσμιο, στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, στον Ροδίτη.

Πέρσι  ασχολήθηκε με τα τμήματα υποδομής καθώς ήταν  προπονητής στην ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων.

Ο νέος προπονητής της Δόξας Προσκυνητών χθες Πέμπτη παρακολούθησε την προπόνηση στο γήπεδο των Υφαντών που  έγινε υπό τις οδηγίες  του  γυμναστή  Ανέστη  Σπυριάδη  και  σήμερα  Παρασκευή  θα προπονήσει ο ίδιος την ομάδα για πρώτη φορά.

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι εντός έδρας με τον Απόλλων Παραλιμνίου ο Γιάννης Πουρλιάκας θα καθίσει για πρώτη φόρα σε επίσημο παιχνίδι στον πάγκο της Δόξας Προσκυνητών έχοντας δίπλα του τον Ανέστη Σπυριάδη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.