Τον Ιωαννη Βαφειαδη βραβευσε η ΓΣΕΒΕΕ

Για την πολυετή προσφορά και δράση του στον συνδικαλιστικό χώρο

Στο πλαίσιο της 49ης Γενικής Συνέλευσης της ΓΣΕΒΕΕ (4/11/2017), πραγματοποιήθηκε ειδική τελετή βράβευσης  Συναδέλφων για εξαίρετες διοικητικές και συνδικαλιστικές πράξεις.  Μεταξύ αυτών, τιμήθηκε και ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης, Ιωάννης Βαφειάδης,  για την πολυετή προσφορά και δράση του στον συνδικαλιστικό χώρο , αφού διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ από το 1986 έως το 2003. Την βράβευση πραγματοποίησε τόσο ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Καββαθάς Γεώργιος, όσο και ο Γενικός Γραμματέας, Κουράσης Γεώργιος.
 
Ο Βαφειάδης Ιωάννης διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΟΕΒΕΣ Νομού Ροδόπης. Η  θητεία του ξεκίνησε από τις 21/09/1978 και διήρκεσε μέχρι τις 26/09/1985. Από τις 27/09/1985 έως την ημερομηνία της συνταξιοδότησής του, το 2003, διετέλεσε  Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, και από το 1985 έως το 2000 επιτελούσε καθήκοντα Προέδρου στο Σωματείο Ζυθεστιατορίων Ροδόπης.
 
Στα 35 χρόνια της σταδιοδρομίας του προσέφερε τις υπηρεσίες του στο συνδικαλιστικό, κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.
 
Η προσφορά του έχει αναγνωριστεί και εκτιμηθεί άλλωστε, από το Δήμο Κομοτηνής, κατά την περίοδο της δημαρχείας του  Τάσου Βαβατσικλή, από τον οποίο του απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.