Τον Γ. Κραβτσικ υποδεχθηκε στη Βουλη ο Ευριπιδης Στυλιανιδης

Ο βουλευτής Ροδόπης και ο υποψήφιος Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης συζήτησαν θέματα διμερούς και Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος

Τον υποψήφιο Πρόεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σημερινό εκπρόσωπο των Εργοδοτών, Πολωνό πολιτικό, κ.Γιάτσεκ Κράβτσικ υποδέχθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος και Βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης  Στυλιανίδης. Ο κύριος Γ. Κραβτσικ συνοδευόταν από τον Έλληνα πρώην Πρόεδρο της ΟΚΕ Ευρώπης κ. Δημήτρη Δημητριάδη.

Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης αφού συζήτησε μαζί τους θέματα διμερούς και Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος τους προσκάλεσε να παρακολουθήσουν μέρος των εργασιών της Επιτροπής Αναθεώρησης και στη συνέχεια φρόντισε να ξεναγηθούν στο χώρο του κτηρίου της Βουλής των Ελλήνων.

Ο κ Γ. Κράβτσικ που διετέλεσε Υφυπουργός επί προεδρίας Λεχ Βαλέσα, υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί, γεγονός που φαίνεται πιθανότατο, επόμενος Πρόεδρος της ΟΚΕ Ευρώπης θα επιδιώξει στενότατη συνεργασία με την Ελλάδα. Ο Βουλευτής Ροδόπης τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.