Το Υπουργειο Μεταφορων και Επικοινωνιων στηριζει

Με πρωτοβουλία του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών και βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, πολλές από τις εποπτευόμενες ΔΕΚΟ του υπουργείου με ανεξάρτητα περίπτερα θα συμμετέχουν στην 18η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Θράκη 2009», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 21-24 Μαΐου 2009, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, δίνοντας με την παρουσία τους ποιοτική αίγλη στην διοργάνωση.

Τα περίπτερα, από τα οποία θα προωθήσουν πληροφοριακό υλικό ενημέρωσης για το έργο τους είναι: ΕΛ.ΤΑ. (Ελληνικά Ταχυδρομεία), οι Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ., το Κ.Ε.Κ. ΕΛ.ΤΑ., η Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), ο Ο.Σ.Ε., η ΓΑΙΑ Ο.Σ.Ε., η ΕΡΓΟΣΕ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η Ε.ΔΙ.ΣΥ. και το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Όπως είναι γνωστό στην εκδήλωση της τελετής των εγκαινίων, την Πέμπτη 21 Μαΐου 2009 το απόγευμα, θα παραστούν ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών συμμετέχει και στις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τις ημέρες τις έκθεσης στην Κομοτηνή.

Ειδικότερα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης θα είναι ομιλητής σε ημερίδα την οποία οργανώνει η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης την Παρασκευή 22 Μαϊου στις 7 το απόγευμα, με θέμα «Μεγάλα έργα υποδομής και οικονομική ανάπτυξη».


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.