Το τριτο ημιχρονο της αναμετρησης Δοξα Γρατινη-Πανθρακικος (vid)

Οι δηλώσεις του Ζόραν Στοϊνοβιτς και του Κώστα Γεμενετζή

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε Δόξα Γρατινής και Πανθρακικό σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, που κατέκλυσαν το γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Ζόραν Στοϊνοβιτς
«Το αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους»

Ο προπονητής της Γρατινής Ζόραν Στοϊνοβιτς μιλώντας με ειλικρίνεια μετά το πέρας της αναμέτρησης παραδέχθηκε πως η αίσθηση που έδινε η αναμέτρηση ήταν πως ο Πανθρακικός πάντα είχε μία υπεροχή. «Ήταν ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι  στο οποίο τέθηκαν αντιμέτωποι η ομάδα με το μεγαλύτερο όνομα στο νομό και εμείς μία ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές» ήταν τα λόγια του Σερβοέλληνα τεχνικού, ο οποίος κάνοντας μία ανάλυση του αγώνα επισήμανε τα εξής: «Καταφέραμε να προηγηθούμε – έστω και με τύχη- αλλά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχα την αίσθηση πως ο Πανθρακικός ήταν λίγο καλύτερος από εμάς. Εμείς είχαμε κάποιες φάσεις όπως και ο Πανθρακικός, που δικαιούταν και αυτός πράγματα στο παιχνίδι. Καταφέραμε πήραμε τον βαθμό και μένει μία ικανοποίηση για αυτό. Θέλουμε να είμαστε κοντά στον Πανθρακικό και στο Νέο Σιδηροχώρι και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε».

Κώστας Γεμενετζής
«Μόνο ο Πανθρακικός είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Από πλευράς Πανθρακικού, ο Κώστας Γεμενετζής παρουσιάστηκε στενοχωρημένος για την απώλεια δύο βαθμών ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει παράπονα για την διαιτησία. «Εμείς ήμασταν αυτοί που χάσαμε  ευκαιρίες» ήταν τα εισαγωγικά λόγια του κ. Γεμενετζή ο οποίος τόνισε πως «μπήκαμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και μείναμε πίσω στο σκορ χωρίς να το καταλάβει κανείς! Μπήκαμε όμως πάλι γρήγορα στο παιχνίδι, χάσαμε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες» ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονα του για την διαιτησία. «Στο τελευταίο 25λεπτο ο διαιτητής δεν μας επέτρεψε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε» επισήμανε ο προπονητής του Πανθρακικού, τονίζοντας πως αυτός και οι ποδοσφαιριστές του οφείλουν να συνεχίσουν κόντρα σε όλα όσα παρουσιαστούν για να οδηγήσουν τον Πανθρακικό εκεί που ανήκει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.