Το promo video του 3ου ετους Ποντιακης Γαστρονομιας

Διασκεδαστικό, ευφάνταστο, έξυπνο και επίκαιρο

Το 3ο έτος Ποντιακής Γαστρονομίας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, 15 Ιουλίου, στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων της Αγίας Μαρίνας «Παρακάθ’ κι Αροθυμίας» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Θρυλορίου.
 
Η ανάδειξη του διατροφικού πολιτισμού της περιοχή μας, αλλά και η διατήρηση τους από τις νεότερες γενιές, αποτελεί βασικό στόχο της προσπάθειας των διοργανωτών, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση θεσμό.
 

Πέραν των γευστικότατων εδεσμάτων που έχουμε κάθε χρόνο την ευκαιρία να δοκιμάσουμε, πλέον αναμένουμε με ανυπομονησία και το σχετικό promo video της διοργάνωσης, που κυκλοφόρησε και φέτος με την υπογραφή της ερασιτεχνικής κινηματογραφικής ομάδας MAIK Production.
 
Διασκεδαστικό, ευφάνταστο, έξυπνο, επίκαιρο (δείτε τον τρόπο με τον οποίο ρίχνει το αλάτι στο φαγητό ο πρωταγωνιστής) και κυρίως επιτυχημένο ως προς τον στόχο του, ήτοι την προσέλκυση των Θρακιωτών για την διοργάνωση και κυρίως ως προς την ανυπομονησία που μας δημιουργεί ώστε να δοκιμάσουμε τα όσα θα ετοιμαστούν κατά τον διαγωνισμό μαγειρικής.
 
 Μετράμε αντίστροφα! Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.