Το προγραμμα της προημιτελικης φασης του Κυπελλου ΕΠΣ Θρακης

Μεγάλο ντέρμπι στο Νέο Σιδηροχώρι ανάμεσα σε 2 βασικούς διεκδικητές των τίτλων

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των πρώτων αναμετρήσεων του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 15:00.

Συγκεκριμένα τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στο Νέο Σιδηροχώρι, όπου η τοπική Δόξα υποδέχεται τον Πανθρακικό με τις  δύο ομάδες να θεωρούνται ως τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ ΕΠΣ Θράκης και θέλει να συνεχίσει μέχρι τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ενώ ο Πανθρακικός θέλει μέσα στο 2020 να βάλει πλώρη για πρωτάθλημα και κύπελλο. Για να γίνει αυτό όμως οφείλει να κερδίσει στα ντέρμπι, καθώς μέσα στο 2019 απογοήτευσε με την εικόνα του τους φίλους της ομάδας.

Στην Ξυλαγανή, η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Ορφέας υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών στο ντέρμπι του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών με στόχο των δύο ομάδων να αποτελεί η πρόκριση στα ημιτελικά.

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, η Δόξα Γρατινής υποδέχεται τον πρωτοπόρο της Β΄ ΕΠΣ Θράκης Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων ενώ η Δόξα Σώστη υποδέχεται τον νεανικό Ορφέα Στρύμης.  Αξίζει να σημειωθεί πως οι αναμετρήσεις είναι διπλές.

Το πρόγραμμα των πρώτων αναμετρήσεων των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης (Τετάρτη 15/1 – 15:00)

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Πανθρακικός

Δόξα Γρατινής – Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων

Δόξα Σώστη – Ορφέας Στρύμης

Ορφέας Ξυλαγανής – Ελπίς Σαπών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.