Το προγραμμα της 13ης Αγωνιστικης της Β΄ Εθνικης

Αντίπαλος του ΓΑΣ Κομοτηνή ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννενα του Γιώργου Μανάκα

Επιστροφή στη δράση για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, που ψάχνει την υπέρβαση απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννενα την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 17:00.

Η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη ολοκλήρωσε το 2019 με δύο συνεχόμενες νίκες και στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία ψάχνει υπερβάσεις.  Ήδη έχει πάρει 5 ροζ φύλλα αγώνα και δείχνει σε κάθε αγώνα πως «πουλάει» πολύ ακριβά το τομάρι της και σε αυτήν την προσπάθεια η στήριξη του κόσμου κρίνεται απαραίτητα.

Μία από αυτές  θα είναι μία νίκη απέναντι στο απόλυτο φαβορί για την άνοδο ΠΑΣ Γιάννενα που προέρχεται όμως από εντός έδρας ήττα από την Ευκαρπία. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Ευκαρπία υποδέχεται το Στρατώνι στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής ενώ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η μάχη της παραμονής ανάμεσα σε Έσπερο Λαμίας και Πολύγυρο.

Στον ΠΑΣ Γιάννενα αγωνίζεται ο Γιώργος Μανάκας, ο οποίος και φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις αποδεικνύοντας πως είναι άξιος πρεσβευτής του μπάσκετ της Κομοτηνής στα παρκέ της χώρας μας.

Μία ενδιαφέρουσα παράμετρος αποτελεί το πόσο επηρέασε τις ομάδες η περίοδος των διακοπών λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης Αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής (2ος Όμιλος)

Κυριακή 5 Ιανουαρίου – 17:00

Ευκαρπία-Στρατώνι  

Ερμής Λαγκαδά-Μαχητές Πεύκων

Φάρσαλα-Πρωτέας Γρεβενών

ΓΑΣ Κομοτηνή-ΠΑΣ Γιάννινα

Καβάλα-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου

Έσπερος Λαμίας-Πολύγυρος

Γέφυρα-Αίας Ευόσμου

Δόξα Λευκάδας-ΧΑΝΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.