Το παρτυ του «Ραδιο Παρατηρητης» στο «Barock»

Στο music cafe «Barock» στην πλατεία Ειρήνης, το «Ράδιο Παρατηρητής» διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με καλεσμένους μουσικούς παραγωγούς του Ραδιοφώνου, αλλά και ακροατές – φίλους τους. Ήταν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ των «θερινών» μουσικών παραγωγών για να υποδεχτούν από κοινού το νέο πρόγραμμα του «Παρατηρητή» που δίνει περισσότερη έμφαση στην ενημέρωση.

Στις μουσικές επιλογές ήταν η Δέσποινα Ταταράκη με το Χρήστο Παπαδόπουλο, άψογοι γνώστες της ροκ μουσικής. Το κοινό απόλαυσε μια ζωντανή βραδιά όπου φάνηκε ότι οι όμορφες συντροφιές και η καλή διάθεση κάνουν θαύματα.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, και υπεύθυνος προγράμματος του Ράδιο Παρατηρητής, Θάνος Βαφειάδης, αφού ευχαρίστησε τους παραγωγούς μουσικών εκπομπών του καλοκαιριού, παρουσίασε τους συντελεστές του χειμερινού προγράμματος, για να γνωρίζουν όλοι τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα μικρόφωνα και χαρίζουν όμορφες στιγμές στους ακροατές του «Ράδιο Παρατηρητής».

Και για να μην ξεχνιόμαστε… μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς μπλουζάκια του «Ράδιο Παρατηρητής» με τη γνωστή συχνότητα 94 στα FM και όχι μόνον…

Κείμενο: Μαρία Αμπατζή

Φωτογραφίες: Σοφία Κεσκινίδου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.