«Το καταναλωτικο κοινο της πολης θα τους αξιολογησει»

18 φορείς της Ροδόπης για τη στάση που κράτησαν τα πολυκαταστήματα την ημέρα της γενικής απεργίας

«Εκτιμούμε ότι το καταναλωτικό κοινό της πόλης θα αξιολογήσει τις επιλογές τόσο αυτών που συμπορεύτηκαν με τις αποφάσεις των φορέων της πόλης, όσο και αυτών που ήρθαν σε αντίθεση με τον παλλαϊκό και δίκαιο αγώνα μας και θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα». Τα παραπάνω αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους 18 φορείς της Ροδόπης για τη στάση που κράτησαν πολυκαταστήματα της περιοχής κατά την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας στις 4 Φεβρουαρίου. Παράλληλα οι φορείς χαιρετίζουν τη μαζική συμμετοχή όλων των πολιτών της Ροδόπης στην απεργία. 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Οι εκπρόσωποι των παραγωγικών, επιστημονικών, συνδικαλιστικών και κοινωνικών Φορέων του Ν. Ροδόπης χαιρετίζουμε την παλλαϊκή συμμετοχή όλων των πολιτών, αλλά και όλων των κοινωνικών ομάδων στην διαδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 4-2-2016 ενάντια στην ολέθρια Κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε την καθολική συμμετοχή όλων των επαγγελματιών και εμπόρων, που ως αποτέλεσμα είχε αφενός να παραλύσει η πόλη και αφετέρου να συντελέσει στην μεγάλη επιτυχία της Απεργιακής Κινητοποίησης.
 
Καταδικάζουμε ωστόσο την επιλογή συγκεκριμένων Πολυκαταστημάτων να μην κλείσουν τα καταστήματά τους την συγκεκριμένα ημέρα αποκομίζοντας πρόσκαιρα οικονομικά οφέλη σε βάρος των λοιπών Καταστημάτων, που επέλεξαν να ακολουθήσουν την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Ροδόπης. Εκτιμούμε ότι το καταναλωτικό κοινό της πόλης θα αξιολογήσει τις επιλογές τόσο αυτών που συμπορεύτηκαν με τις αποφάσεις των φορέων της πόλης, όσο και αυτών που ήρθαν σε αντίθεση με τον παλλαϊκό και δίκαιο αγώνα μας και θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.» 

Oι φορείς που υπογράφουν την ανακοίνωση είναι:

1) Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ν. Ροδόπης
2) Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής
3) Σύλλογοι Αγροτών ν. Ροδόπης
4) Επαγγελματικό-Βιοτεχνικό Επιμελητήριο ν. Ροδόπης
5) Τεχνικό Επιμελητήριο Θράκης
6) Βιομηχανικό-Εμπορικό Επιμελητήριο ν. Ροδόπης
7) Δικηγορικός Σύλλογος ν. Ροδόπης
8) Ομοσπονδία Επαγγελματιών ΟΕΒΕΣ Ροδόπης
9) Εμπορικός Σύλλογος ν. Ροδόπης
10) Ιατρικός Σύλλογος ν. Ροδόπης
11) Φαρμακευτικός Σύλλογος ν. Ροδόπης
12) Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Θράκης
13) Ένωση Αστυνομικών ν. Ροδόπης
14) Συνταξιούχοι Δημοσίου Τομέα ν. Ροδόπης
15) Συνταξιούχοι Ιδιωτικού Τομέα ν. Ροδόπης
16) Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών Τμήμα Θράκης
17) Οδοντιατρικός Σύλλογος ν. Ροδόπης
18) Σύλλογος Λογιστών ν. Ροδόπης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.