Το καρναβαλι απεκτησε ριζες στην Κομοτηνη

Γέμισε ασφυκτικά η κεντρική πλατεία της Κομοτηνής - 36 ομάδες έδωσαν ρυθμό και κέφι στους δρόμους της πόλης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά η μεγάλη καρναβαλική βραδινή παρέλαση στην Κομοτηνή, που κατέληξε στην Πλατεία Ειρήνης όπου και ξεκίνησε το μεγάλο πάρτι για το κλείσιμο του 4ου KomOnParty
 

Τα μέλη των 36 ομάδων που συμμετείχαν συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην Πλατεία Αρχ. Χρυσάνθου, όπου ξεκίνησαν το πάρτι πριν την παρέλαση, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 με τον Σύλλογο Περπατώ και τον Trel@cademy να ξεκινούν, να ακολουθούν οι φιλοξενούμενοι, Σύλλογος Φερών Κ.Ε.Φ.Υ. και Τσικνομπουρμπούλης Ορεστιάδας, με τους υπόλοιπους συλλόγους να ακολουθούν στη σειρά που είχαν κληρωθεί.
 

Οι δρόμοι ήταν γεμάτοι με Κομοτηναίους και όχι μόνο, που γιόρτασαν το καρναβάλι μαζί με τους καρναβαλιστές, για να καταλήξουν όλοι μαζί στην κεντρική πλατεία, που γέμισε ασφυκτικά, δείχνοντας ότι πλέον το καρναβάλι έχει αποκτήσει ρίζες στην Κομοτηνή. 

Νατάσα Λιβεριάδου «Η  δυναμική ανταπόκριση του κόσμου μας αναγκάζει να ανεβάσουμε τον πήχη κάθε χρόνο» 

Την ικανοποίηση της για την ανταπόκριση που είχε το σύνολο των αποκριάτικων εκδηλώσεων από τους κατοίκους της Ροδόπης και των γειτονικών νομών εξέφρασε η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου μιλώντας στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β» το πρωί της Δευτέρας. «Με χαρά είδαμε κόσμο από όλη την Ροδόπη αλλά και τον Έβρο να συμμετέχουν στην παρέλαση» είπε χαρακτηριστικά η κ. Λιβεριάδου ενώ τόνισε πως η Δημοτική Αρχή είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η πλατεία δεν μας χωρούσε» αλλά και για τα αντανακλαστικά που έδειξαν τα συνεργεία του Δήμου στο θέμα της καθαριότητας με το πέρας των εκδηλώσεων.
 

Παράλληλα η κ. Λιβεριάδου δεν έκρυψε την αισιοδοξία της πως θα έχει αντίστοιχη ανταπόκριση και η μαθητική καρναβαλική παρέλαση που διοργανώνεται το πρωί του Σαββάτου ενώ οι άνθρωποι της ΔΚΕΠΠΑΚ ξεκίνησαν τον προγραμματισμό για τα «Χελιδονίσματα», που θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Μαρτίου αλλά και για τις εκδηλώσεις των Ελευθερίων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.