Το καρναβαλι απεκτησε ριζες στην Κομοτηνη

Για 5η χρονιά το KomOnParty έκανε την Κομοτηνή λίγο πιο φωτεινή

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε 5 χρόνια ύπαρξης το KomOnParty, με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση να λαμβάνει χώρα με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου.
 

Τα μέλη των 30 γκρουπ που συμμετείχαν στην παρέλαση, ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται από νωρίς στην οδό Δημοκρίτου, όπου ήταν η έναρξη της καρναβαλικής παρέλασης.
 

Εκεί τους περίμεναν ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι, που με τις φωτιές τους κράτησαν ζωντανό το κέφι και έφτιαξαν ατμόσφαιρα, μέχρι το «εναρκτήρια λάκτισμα» της παρέλασης, που δόθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ.
 

Πρώτοι ξεκίνησαν, όπως γίνεται συνήθως, οι Trel@cademy που φέτος έφεραν ολόκληρο λεωφορείο, ενώ ακολούθησαν οι φιλοξενούμενοι από το Γκάμπροβο, και στη συνέχεια σύλλογοι τόσο από την Κομοτηνή όσο και από όλη την Περιφέρεια.
 

Οι δρόμοι για ακόμα μια φορά γέμισαν με Κομοτηναίους και όχι μόνο, που γιόρτασαν μαζί με τους καρναβαλιστές, για να καταλήξουν όλοι μαζί στην κεντρική πλατεία, που γέμισε ασφυκτικά, με το γλέντι να κρατά μέχρι αργά, και όλους να δίνουν ραντεβού στο επόμενο, ελπίζουν μεγαλύτερο, Kom On Party.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.