Το Ιδρυμα Θρακικης Τεχνης και Παραδοσης μπαινει στην κουζινα

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης διοργανώνει, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, στην καπναποθήκη του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης που βρίσκεται στην οδό 12 Αποστόλων & Οδυσσέως Ανδρούτσου, σε συνεργασία με την βραβευμένη με το BEST IN THE WORLD AWARD COOKBOOK GOURMAND CHEF Στέλλα Σπανού τον νέο κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής για τους μικρούς του φίλους για την κουζίνα της Μακεδονίας και της Θράκης.

Το Σεμινάριο του Φεβρουαρίου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχει θέμα:

«Αποκριάτικα μαγειρέματα με τους μικρούς μας φίλους…»

Φοράμε τις ποδιές μας και… έτοιμοι!!!

Πλάθουμε, ζυμώνουμε, ανακατεύουμε, μαγειρεύουμε!!!

Μαθαίνουμε τα μυστικά της μαγειρικής, διασκεδάζοντας και φτιάχνοντας μοναδικά λαχταριστά πιάτα και ορεκτικά, αφήνοντας έκπληκτους τους φίλους, τα αδέρφια και τους γονείς μας.

Ανακαλύπτουμε από μικροί την υγιεινή διατροφή και την κάνουμε κανόνα για μια ζωή με ποιότητα, χωρίς προβλήματα.

Σκοπός των μαθημάτων είναι η γνωριμία με την ιδιαίτερη παραδοσιακή κουζίνα της Μακεδονίας και της Θράκης δίνοντας έμφαση στην χρήση των τοπικών προϊόντων που παράγονται σε αυτή την περιοχή, με κύριο στόχο την προβολή και ανάδειξη των τοπικών γεύσεων, σε μια εποχή που χάνουμε την παραδοσιακή μας γεύση και κληρονομία εξαφανίζοντας την γευστική μας κουλτούρα.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του «Grand Μασούτης»»

Info
Προσέλευση-εγγραφές: 17:00-17:15
Έναρξη σεμιναρίου: 17:15-20:00
Κόστος συμμετοχής: 10 €
Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας, 25410 29282 -26635 καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00

• Η chef Στέλλα Σπανού είναι μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και φωτογράφος γαστρονομίας.
• Επιμελείται μενού και μπουφέδες για εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με το STELLA’S HOME CATERING, διοργανώνει γαστρονομικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, συνεργάζεται με γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, της Ελλάδος και του εξωτερικού, για την προβολή της παραδοσιακής κουζίνας.
• Ως συγγραφέας γαστρονομίας έχει γράψει τα βιβλία «Έρωτας Γεύσεων», «Θρακιώτικες μυρωδιές και γεύσεις», «Καβάλας γεύσεις» και «Θρακιώτικη κουζίνα».
• Υπό έκδοση βρίσκονται τα βιβλία της «Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος» και «Χαλκιδικής μαγειρέματα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.