Το Γηροκομειο Κομοτηνης ευχαριστει τον Αντιπεριφερειαρχη για τη δωρεα της μισης του αντιμισθιας

Προτρέπει κι άλλους να μιμηθούν το παράδειγμά του

Δημόσια ευχαριστώ εκφράζει μέσω επιστολής το Γηροκομείο Κομοτηνής στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης μετά τη γνωστοποίηση του τελευταίου πως θα διαθέσει το 50% της αντιμισθίας του στο Ίδρυμα. Παράλληλα η διοίκηση του Γηροκομείου προτρέπει και άλλους συμπολίτες να μιμηθούν το παράδειγμα του αντιπεριφεριάρχη.
 
Αναλυτικά η επιστολή:
 
«Η διοίκηση, οι τρόφιμοι και το προσωπικό του Γηροκομείου Κομοτηνής με πολλή συγκίνηση και ικανοποίηση πληροφορήθηκαν την ευγενική απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κυρίου Νίκου Τσαλικίδη να διαθέσει το 50% της αποζημιώσεως του για την προσφορά ειδών ατομικής προστασίας και υγειονομικού υλικού στο Ίδρυμα.
 
Η χειρονομία αυτή του κ. Τσαλικίδη αποτελεί ουσιαστική συμβολή στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών εξ αιτίας της πανδημίας αλλά και πολύτιμη ηθική ενίσχυση για το Ίδρυμα που εξ αιτίας της οικονομικής κρίσεως αντιμετωπίζει σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα.
 
Ευχαριστώντας θερμότατα τον κ. Τσαλικίδη για την έμπρακτη αυτή δήλωση κοινωνικής ευαισθησίας και στοργής προς το Γηροκομείο Κομοτηνής, διατυπώνει την ευχή και την παράκληση προς όλους τους συμπολίτες αξιωματούχους επιχειρηματίες κλπ να μιμηθούν το παράδειγμα του κ. Αντιπεριφερειάρχη ώστε να συνεχισθεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Ιδρύματος».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.