Το φετινο το bazaar του Συλλογου «Γλυκος Κοσµος» στηριζει τον Χ. Θεοδωριδη

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ροδόπης συγκεντρώνει χρήματα για την συνέχιση της θεραπείας του μικρού συμπολίτη μας

Μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα κοσμήματα, κεράσματα, γλυκά του κουταλιού και άλλα χρηστικά προϊόντα θα βρουν όσοι επισκεφτούν το χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Διαβητικών Ροδόπης «Γλυκός Κόσμος», το οποίο ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου στον υπαίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου Kosmopolis. Το bazaar του συλλόγου γίνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων.
 

Ωστόσο το φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar έχει ιδιαίτερη σημασία, όπως ενημέρωσε η κ. Μαρία Σέλβη, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Διαβητικών, διότι όλα τα έσοδα θα πάνε για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Χρήστου Θεοδωρίδη ώστε να συνεχίσει την θεραπεία του.
 
Όπως υπογράμμισε η ίδια, η υπόθεση του μικρού Χρήστου δεν τελειώνει μόνο με μια επέμβαση αλλά πρόκειται για μια συνεχιζόμενη θεραπεία που έχει βάθος χρόνου, και απαιτεί την στήριξη των πολιτών. Ο Σύλλογος λοιπόν πήρε την πρωτοβουλία να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια αυτή και παράλληλα να απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους δημότες που θέλουν να κάνουν κάποιες αγορές, μικρές ή μεγαλύτερες λόγω των Χριστουγέννων συνεισφέροντας στον σκοπό της φετινής δράσης, με τις τιμές των προϊόντων να κυμαίνονται από 1 έως 25 ευρώ το πολύ. 
 

Κλείνοντας, η κ. Σέλβη δήλωσε ότι «η υπόθεση αυτή είναι για μας ένα μεγάλο στοίχημα, να μπορέσουμε να αφυπνίσουμε τον κόσμο, γιατί σίγουρα δεν μπορεί να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται μόνο με αυτή την εκδήλωση. Όμως λόγω του χριστουγεννιάτικου πνεύματος πρέπει να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας που μας χρειάζονται. Με την πολύτιμη βοήθεια μας θέλουμε να χαρίσουμε αγάπη και χαρά αυτές τις γιορτές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.