Το Europe Direct Κομοτηνης στις δρασεις της «Ονειρουπολης»

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Κομοτηνής στην «Ονειρούπολη» του Δήμου Δράμας, στις οποίες συμμετείχαν 25 νέοι εθελοντές του κέντρου. Στόχος των δράσεων ήταν να προσφέρουν χαρά και διασκέδαση στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους επισκέπτες της «Ονειρούπολης», μέσω πρωτότυπων και ευφάνταστων δράσεων και να τους ευαισθητοποιήσουν για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα ιδιαίτερα πολιτιστικά στοιχεία των χωρών που την αποτελούν.

Οι εθελοντές, που συμμετείχαν χωρισμένοι σε ομάδες από τις 14 έως τις 20 Δεκεμβρίου, βοήθησαν τους επισκέπτες στο να κάνουν ένα μαγικό ταξίδι στην γηραιά ήπειρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω επιτραπέζιων παιχνιδιών, χειροτεχνιών, ευχετήριων καρτών και πολύχρωμων εκδόσεων με μοναδικά εφόδια την φαντασία, τους μαρκαδόρους, τις ξυλομπογιές, τα ψαλίδια, τις κόλλες, τις κορδέλες και τα χαρτόνια.

Η συμμετοχή αυτή του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Κομοτηνής αποτελεί τη συνέχιση της πολύ καλής συνεργασίας που ξεκίνησε πέρυσι με το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δράμας και κυρίως με τον κ. Αβανίδη Γρηγόρη και τονίζει ιδιαίτερα τον Περιφερειακό χαρακτήρα του Κέντρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.