Το εργο των αστυνομικων υπηρεσιων της Ροδοπης στηριξει η Pharmathen

Πραγματοποίησε δωρεά 20 προστατευτικών θωράκων

Το «ευχαριστώ» της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00΄, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε παράδοση – παραλαβή είκοσι επιχειρησιακών προστατευτικών θωράκων για την διμοιρία της Δ.Α. Ροδόπης.

Οι θώρακες ήταν χορηγία της  εταιρίας «Pharmathen S.A.», μετά από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης που υποβλήθηκε την 17 Νοεμβρίου 2020 και έγινε αποδεκτό από την εταιρία την 30 Νοεμβρίου 2020.

Η χορηγία έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ. της Ένωσης και οι θώρακες αμέσως μετά από την παραλαβή τους, παραδόθηκαν από το Προεδρείο στον επικεφαλής της διμοιρίας της Δ.Α. Ροδόπης Υ/Α΄ Πεντερίδη Γεώργιο.

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υλικού παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της εταιρίας κ. Ηλίας Κάζος Head of Quality Control/QP, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κ. Τζατζανά Σταυρούλα, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α Ροδόπης κ. Σεβδυνίδης Μιχαήλ, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Δ.Α Ροδόπης κ. Λούκας Κωνσταντίνος και ο επικεφαλής της διμοιρίας της Δ.Α. Ροδόπης Υ/Α΄ Πεντερίδης Γεώργιος.

Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην εταιρία «Pharmathen S.A.», «για την σημαντική αυτή χορηγία που αποτελεί αδιάψευστο δείγμα αναγνώρισης και έμπρακτης στήριξης του δύσκολου έργου που προσφέρουν οι αστυνομικοί της Ροδόπης, αναπτερώνει το φιλότιμο των συναδέλφων μας στο οποίο και βασίζεται κατά κύριο λόγο η εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.