Το ευχαριστω του «Θρακα Ιππεα» στους αστυνομικους της Ροδοπης

Επέδωσαν τιμητική πλακέτα και ευχαριστήρια επιστολή στον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης

Ευχαριστήρια επιστολή και τιμητική πλακέτα επέδωσε χθες στον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη εκ μέρους της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, ο Πρόεδρος του «Θράκα Ιππέα» κ. Κυριάκος Γκογκότσης, ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης συμβολής των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών, τόσο κατά τη διοργάνωση του ποδηλατικού αγώνα Πρωταθλήματος Δρόμου 2015 στην Κομοτηνή, όσο και γενικότερα των ποδηλατικών αγώνων που διοργανώνει ο δραστήριος τοπικός ποδηλατικός αθλητικός σύλλογος «Θράκας Ιππέας».
 
«Η ευγενική ανταπόκριση της Διεύθυνσής σας με τη δύναμη της Τροχαίας, είναι καθοριστική και πολύτιμη για μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή την οποία επέδωσε ο κ. Γκογκότσης, συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών του συλλόγου κ. Αντώνη Φραντζή, τον Γενικό Αρχηγό κ. Παναγιώτη Πάτσαρη και την 5η πανελληνιονίκη και πρωταθλήτρια βορείου Ελλάδος, Ανθυπαστυνόμο Βασιλική Γαραγάνη.
 
Τις ευχαριστίες του «Θράκα Ιππέα», δέχθηκαν ακόμη δια ζώσης, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης κ. Κωνσταντίνος Σουλιώτης, και ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας, κ. Γεώργιος Ζιώγας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.