Το δεντρο θα αλλαξει μαζι με την πλατεια

Κατά τις εργασίες αποκατάστασης των φθορών στην Κεντρική πλατεία της Κομοτηνής σχεδιάζει να αντικαταστήσει το Δέντρο που καταστράφηκε η ΔΚΕΠΠΑΚ

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να τελειώνουν, σιγά σιγά θα αρχίσει η πόλη να ξεστολίζεται, και θα ξεστολιστεί, για τελευταία δυστυχώς φορά, και το δέντρο της κεντρικής πλατείας.
 
Και αυτό γιατί όπως είναι γνωστό, έχει καταστραφεί μιας και άγνωστοι έριξαν πετρέλαιο ή αλάτι στις ρίζες του, με αποτέλεσμα αυτό να αρχίσει να ξεραίνεται, με τις υπηρεσίες του Δήμου να σχεδιάζουν να το κόψουν το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη συνέχεια.
 
Το δέντρο όμως θα αντικατασταθεί, όπως έχει τονίσει η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να αφαιρεθεί η ρίζα του προηγούμενου.
 
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξηλωθεί σημαντικό κομμάτι της κεντρικής πλατείας της πόλης, κάτι που θα απαιτήσει τόσο χρόνο, όσο και χρήμα για την αποκατάσταση.
 
Ευτυχώς, όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα, ο Δήμος Κομοτηνής αναμένεται να προχωρήσει σε ευρεία αποκατάσταση της Κεντρικής πλατείας ώστε να επιδιορθώσει τις σημαντικές φθορές και καταστροφές που έχουν προκληθεί τα τελευταία χρόνια.
 
Έτσι λοιπόν θα συνδυαστεί αυτή η αποκατάσταση με την αφαίρεση της παλιάς ρίζας του δέντρου, ώστε και αν μην υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον και να φυτευτεί το νέο δέντρο, το οποίο και θα φιλοξενεί τους στολισμούς του Δήμου Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.