Το Χαλι της Αγαπης στρωθηκε και φετος για την ενισχυση της Στεγης Αγαπης

Αψήφησαν την κακοκαιρία τα μέλη της Λέσχης Lions «Ορφέας» Κομοτηνής

Το χαλί της αγάπης της Λέσχης Lions «Ορφέας» Κομοτηνής στρώθηκε και φέτος, αυτή τη φορά με στόχο την ενίσχυση της Στέγης Αγάπης, που λειτουργεί για την φιλοξενία άστεγων συμπολιτών μας.
 
Τα μέλη της Λέσχης  Lions «άπλωσαν» το χαλί της αγάπης στα Flocafe της Κομοτηνής, το πρωί της Κυριακής, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους συμπολίτες μας να «κεντήσουν» πάνω του τις συνεισφορές τους για τον φετινό σκοπό. Αρκετοί ήταν αυτοί, που αψήφησαν την κακοκαιρία και έδωσαν το «παρών», γινόμενοι κοινωνοί και της έκπληξης που ετοίμασαν τα μέλη της Λέσχης εν είδει ανταπόδοσης για την αγάπη που προσφέρουν, με τον Άη Βασίλη και τα ξωτικά του να αναμένουν τους μικρότερους συμπολίτες για να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να διαβάσουν παραμύθια και να μοιράσουν λίγη από την μαγεία των Χριστουγέννων. 

Ζωή Κοσμίδου «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι συμπολίτες μας, μας έχουν προσφέρει την ευκαιρία να προσφέρουμε» 

Την ικανοποίησή της για την προσέλευση και την προσφορά του κόσμου εξέφρασε και η πρόεδρο της Λέσχης κ. Ζωή Κοσμίδου, η οποία επεσήμανε πως η Στέγη Αγάπης λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο, με την υποστήριξη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής και λοιπών φορέων και κυρίως με την υποστήριξη των πολιτών της Κομοτηνής, έχοντας φιλοξενήσει έως τώρα έξι συνολικά πολίτες, για διάστημα άνω των έξι μηνών ο καθένας.
 

«Πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν οι άνθρωποι αυτοί που χρειάζονται τη βοήθειά μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο κόσμος με την υποστήριξή του, μας έχει δώσει την ευκαιρία να προσφέρουμε αυτό που τους αξίζει» σημείωσε η ίδια χαρακτηριστικά κάνοντας γνωστό πως εν ευθέτω χρόνω η δράση θα επαναληφθεί καθώς ένα αρκετό μεγάλο κομμάτι συμπολιτών μας δεν κατέστη δυνατό να παραστεί λόγω των κακών καιρικών φαινομένων. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.